Novoroční dárek ČSOB pro klienty: snížení úrokových sazeb hypoték

03.01.2007 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Nový rok zahájí ČSOB masivní podporou úvěrů na bydlení.

Od 2. ledna budou sníženy úrokové sazby u vybraných hypoték o 0,20 – 0,30 % p.a. a zároveň bude prodloužena kampaň na ČSOB Půjčku na lepší bydlení, díky které mohou klienti bez zajištění získat do druhého dne až 600 000 Kč. ČSOB Půjčka na lepší bydlení je v rámci prodloužené kampaně i nadále nabízena bez poplatku za zpracování, čímž mohou klienti ušetřit až 3 500 Kč.
Novoroční podporou klientů, kteří uvažují o bydlení ve vlastním, navazuje ČSOB na listopadové rozšíření služeb pro financování bydlení. Tehdy banka představila nové možnosti užití ČSOB Předhypotečního úvěru a zjednodušila jeho pravidla a zároveň představila službu Expresní ocenění bytu. Využitím některé z těchto služeb klient výrazně šetří čas i peníze. Již totiž při první návštěvě pobočky, přímo na místě, klient zjistí, na jakou výši banka odhaduje hodnotu jeho bytu („odhadní cenu“) a jednak ušetří nemalé peníze za odhad, za nějž by odhadci zaplatil až 3 000 a více korun.
„Snažíme se trvale zjednodušovat klientům život. Zrychlujeme procesy, zmírňujeme požadavky na zajištění úvěru a soustavně inovujeme samotné produkty. Předhypotečním úvěrem nyní dokážeme klientům poskytnout peníze i na družstevní byt a to bez nutnosti ručit jinou nemovitostí v osobním vlastnictví. To nebylo na českém trhu dříve vůbec možné,“ říká Jan Klouček, který je v ČSOB zodpovědný za úvěry na bydlení. „Klientům šetříme čas třeba i tím, že mohou během jediné návštěvy uzavřít úvěrovou smlouvu i pojistit si nemovitost, kterou kupují, její vybavení, či pojistit si splácení úvěru pro případ nemoci či ztráty zaměstnání,“ doplňuje Jan Klouček.
Další novinku pro lepší bydlení představí ČSOB už během prvního čtvrtletí, kdy rozšíří bankopojištění pro oblast hypoték a umožní pojistit se proti neschopnosti splácet v případě smrti, plné invalidity, pracovní neschopnosti i pro případ ztráty zaměstnání. Řešení pro případ nečekaných životních komplikací nabízí ČSOB svým klientům již v případě spotřebitelských úvěrů, u kterých možnost pojištění schopnosti splácet nabízí od srpna loňského roku.
 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy