Hypoteční banka zlevňuje úvěry

03.01.2007 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Od 1. ledna 2007 banka výrazně snižuje úrokové sazby.

„Jak na Nový rok, tak po celý rok“, praví oblíbené české přísloví. V podání Hypoteční banky to znamená, že i v novém roce její úvěry budou dostupné pro co nejširší spektrum klientů za ceny, které patří k nejvýhodnějším na trhu. Proto od 1. ledna 2007 banka výrazně snižuje úrokové sazby.

K nejvýraznějšímu zlevnění o 0,30 procentního bodu banka přistoupila především u nejžádanějších úvěrů s fixací na tři roky. Při uvedené tříleté fixaci tak bude možné získat standardní hypoteční úvěr i hypoteční úvěr do 85 % hodnoty nemovitosti (Hypoteční úvěr 85) od 3,79 % p.a. Stejně se snižuje úroková sazba hypotečních úvěrů na družstevní bydlení s tříletou fixací.

„Ačkoliv finanční trh dlouhodobě očekává růst úrokových sazeb, cena našich zdrojů v poslední době mírně klesla. Tento prostor využíváme k tomu, abychom nabídli našim klientům ještě výhodnější podmínky. Nejzásadnějším způsobem jsme zlevnili úvěry s tříletou fixací, které považujeme za nejvýhodnější pro klienty,“ říká Jan Sadil, generální ředitel a předseda představenstva Hypoteční banky.

Hypoteční banka od 1. ledna 2007 snižuje i  většinu dalších sazeb, včetně hypotečních úvěrů pro cizince. Snížení úrokových sazeb se týká úvěrových smluv nově uzavřených po 1. lednu 2007.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy