Shoptet Pokladna si s EET poradí

03.10.2016 | , Shoptet s.r.o.
Komerční sdělení


Příchod EET se nezadržitelně blíží, první vlna je plánovaná již na prosinec letošního roku. Mnoho prodejců povinnost vést elektronickou evidenci tržeb vnímá jako velkého strašáka. Miroslav Uďan, CEO společnosti Shoptet, však tvrdí, že pokud zvolíte správné technické řešení, není se čeho bát.

miroslav_udanShoptet je známý především jako pronajímatel e-shopů, kromě virtuálního prostoru toho ale nabízíte mnohem víc, je to tak?

Ano, snažíme se našim zákazníkům nabídnout rozmanitou nabídku služeb, aby pro ně spravování obchodu, ať už e-shopu, nebo toho kamenného. byla opravdu hračka. Co se týče vzhledu, mají u nás e-shopaři na výběr z množství šablon, samozřejmostí je pak responzivní zobrazení. Kromě toho nabízíme také speciální nástroj Shoptet Pokladna.

Jak Shoptet Pokladna vlastně funguje?

Je to systém, který má co nejvíce zjednodušit správu internetového i kamenného obchodu, a to jak zvlášť, tak i dohromady. Díky tomuto propojení obou prodejních kanálů se značně zjednoduší všechny administrativní procesy. Na jednom místě máte veškeré informace o objednávkách, stavu skladových zásob i tržbách, díky čemuž získáte maximální kontrolu nad svým podnikáním a nezanedbatelnou konkurenční výhodu.

Pokud někdo vede e-shop i kamennou prodejnu a má pro oba obchody společný sklad, může se snadno stát, že si zákazník objedná online zboží, které se mezitím v kamenné prodejně vyprodá. A například tyto případy dokáže Pokladna velmi dobře eliminovat.


Je potřeba k jejímu používání speciální zařízení?

Ne, Shoptet Pokladnu lze spravovat normálně z počítače, a pokud máte čtečku kódů na tabletu nebo telefonu, můžete s pokladnou pracovat i na nich. To je velmi praktické především v kamenné prodejně. Prodejce tak může být neustále „na place“ a pomáhat zákazníkům s výběrem zboží a zjišťováním ceny, aniž by musel neustále odbíhat k pokladnímu pultu. Tam se může vrátit přímo se zákazníkem až v okamžiku samotného placení.

Jak se připravujete na nástup EET?

Celou situaci sledujeme již od začátku, konkrétní technické specifikace k EET ale byly zveřejněny až nedávno. Pokladnu nyní upravujeme tak, aby naši zákazníci nemuseli řešit nic navíc a systém zařídil vše důležité za ně. A díky tomu, že se jedná o online řešení, nemusí ani utrácet zbytečné peníze za nový hardware. Online pronájem Shoptet Pokladny stojí již od 431 Kč na měsíc.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení