Kdy se vám vyplatí celoroční cestovní pojištění?

31.10.2016 | , Evropská Cestovní Pojišťovna
Komerční sdělení


Cestování je dnes každodenním chlebem mnoha z nás. Odkdy se vám už vyplatí investovat do celoročního cestovního pojištění?


cestovko_1

S podzimem přichází doba exotických dovolených. Zatímco v Čechách se krátí dny, prší, na zem padá listí a na lidi splín, exotické lokality lákají na sluncem zalité pláže. Takovým pokušením dokáže odolat jen málokdo. V Thajsku a Indonésii navíc zrovna končí období dešťů anesnesitelně horkých teplot. Což představuje ideální dobu na to vyměnit podzimní svršky za šortky a žabky a vyrazit vstříc slunné dovolené.

 

Ale spolu s vybíráním zájezdu je také nutné myslet na cestovní pojištění. Za hranicemi Evropy přestává být kvalita lékařské péče standardizovaná. A určitě nechcete cestovat s katastrofickou vidinou toho, že si v případě zdravotních komplikací nemůžete dovolit zaplatit lékařský transport.


cesta_2

Cestování bez starostí

Cesty do zahraničí se stávají součástí našich každodenních životů. Pryč jsou ty časy, kdy lidé vyjížděli za hranice jedenkrát ročně. Necestujeme totiž jen na dovolenou, ale za hranice vyjíždíme také na nákupy, za prací, za přáteli a příbuznými. Hranice dneska už nepředstavují bariéru. Často však zapomínáme, že každý takový výlet s sebou přináší jistá rizika. Ta ale řeší právě cestovní pojištění.

A pokud i vy vyjíždíte za hranice několikrát do roka, doporučujeme vám zvážit pojištění celoroční. Protože takový MultiTrip od ERV Evropské se vám vyplatí už při třech cestách! Ušetříte tak nejen čas při sjednávání každé jednotlivé pojistky, ale i peníze.

Stojí to za to?

Naštěstí se sotva kdy stává, že se na svých cestách setkáme s nějakými problémy. Ale bohužel ne všemu můžeme předejít vlastní obezřetností. Exotická bakterie v našem jídle, zrušená cesta nebo ztracená zavazadla s obsahem nevyčíslitelné hodnoty. Ve všech těchto případech stojí sjednané cestovní pojištění doslova za každý haléř.

Pro srovnání

Stále ještě váháte, zda se vám celoroční pojištění opravdu vyplatí? Tak tady pro vás máme pár čísel:

Standardní pojištění na cestu třeba k moři u nás stojí 36 Kč/den. To je v případě 14denní dovolené u moře něco přes 500 Kč, u sportovních nadšenců se to může vyšplhat ještě výše. Pokud míříte za exotikou, pravděpodobně budete v cílové destinaci setrvávat déle – což vás na tři týdny vyjde na 756 Kč. Připočtěte k tomu dvakrát do roka eurovíkend za 250 Kč a týdenní lyžovačka v horách za 336 Kč.

Zdá se to jako malé položky, ale dohromady se vyšplhají na celých 1800 až 2800 Kč. A to vůbec nemluvíme o tom, že na to musíte před každým výjezdem myslet! A na kolik vás vyjde celoroční pojištění? Základní sazba pro jednoho na necelé 2 tisíce! A pokud pojistíte celou, například čtyřčlennou, rodinu, vyjde vás to jen na něco přes 1100 Kč za osobu! Kromě léčebných výloh máte jako součást balíčku také pojištění storna vaší cesty. A to všechno na neomezený počet cest pro všechny členy rodiny během celého roku! To už se určitě vyplatí.


cesta_3

Co všechno s pojištěním od ERV Evropské získáte?

Tak v první řadě svobodu. Pokud si sjednáte celoroční pojištění MultiTrip, můžete se směle vrhat vstříc novým zážitkům i za hranicemi naší země. A hlavně, nemusíte před každou cestou myslet na pojištění. Navíc, ERV Evropská umí pojistit jakýkoli typ zájezdu – od klidné dovolené u moře pod slunečníkem až po expedici na Mount Everest. S pojištěním si užijete dovolenou, aniž by vás někde vzadu v hlavě hlodal červík pochybností - “co kdyby”. A i „kdyby“, můžete se spolehnout na to, že se o vás postarají s maximální péčí. ERV Evropská totiž prověřuje kvalitu partnerských zdravotnických zařízení ve všech turisticky navštěvovaných destinacích a dohlíží tak pravidelně na kvalitu jejich služeb. Pojištění od ERV Evropské vám navíc pokryje případné léčebné výlohy do výše až 10 milionů korun. Kromě toho máte vždy k dispozici nonstop asistenční službu, na které se vždy domluvíte v češtině nebo vám pomůže s překladem v zemi, kde vaše jazykové schopnosti nestačí.

Navíc pojištění od ERV Evropské není jako dálniční známka vázané na kalendářní rok a sjednat si jej můžete kdykoli - přesně na 12 měsíců. A nemusíte s sebou ani tahat žádnou kartičku. Stačí si stáhnout aplikaci přímo do vašeho telefonu a své cestovní pojištění máte vždy při ruce.!

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení