Cizí jazyk zvládnete nejlépe v zahraničí

02.09.2008 | , Channel Crossings
Tiskové zprávy


Kde se naučit cizí jazyk rychle a efektivně? No přece v zahraničí! Brzy se dostaví pokroky, na které bychom doma čekali několik let.

„Nabídka zahraničních jazykových škol a lokalit je velice pestrá. Je možné studovat téměř v každé evropské zemi či se vydat přes oceán, ať už přes Atlantský nebo Indický,“  říká Olga Franclová, manažerka studia v zahraničí jazykové agentury Channel Crossings; která jazykové kurzy v zahraničí zajišťuje již 12 let.
 
„Dospělí mohou studovat během celého roku a vybrat si ze všeobecných a specializovaných kurzů o různých stupních intenzity. Ve specializovaných kurzech se mohou připravit na některou z mezinárodně uznávaných jazykových zkoušek, zaměřit se na problematiku jazyka z oblasti cestovního ruchu, na obchodní, právní či medicínskou terminologii,“ dodává Franclová.

Pro manažery a vedoucí pracovníky jsou určeny studijní programy ve specializovaných centrech, která jsou vybavena tak, aby i náročná a intenzivní výuka v malých skupinách probíhala co nejpohodlněji a nejefektivněji. Pro školní mládež a děti již od 5 let je nejširší nabídka jazykových pobytů především během letních prázdnin. Se spolužáky z různých koutů světa se učí cizí jazyk zábavnou formou, odpoledne je pro ně připraven pestrý program, o víkendech potom výlety do okolí. Malí sportovci si mohou připlatit hodiny tenisu, jízdy na koni, plavání či jachtingu.

V poslední době stoupá zájem také o odborné stáže, kterými je možné navázat na jazykový kurz. Práce pro společnosti s různou specializací je sice neplacená, získaná praxe v zahraničí je ale tou nejlepší investicí do budoucnosti. Ubytování během jazykových pobytů bývá zajištěno v hostitelských rodinách.  Studenti, kteří upřednostňují větší volnost, mohou využít nabídku studentských ubytoven, apartmánů nebo penzionů a hotelů všech kategorií.

Více informací o možnostech studia v zahraničí najdete na stránkách http://www.chc.cz/vyuka-zahranici.php.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy