Volksbank CZ jde do nového roku s elektronickými výpisy

05.01.2010 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Od ledna roku 2010 si mohou klienti Volksbank CZ sjednat předávání bankovních výpisů novým způsobem, a to elektronicky prostřednictvím služby Internet ban-king. Takzvaný elektronický výpis, neboli eVýpis, je dostupný zdarma a je plnohodnotným do-kladem, který klientovi umožňuje snazší a bezpečný přístup ke kompletnímu přehledu transak-cí na jeho účtu.

eVýpis je další možností výpisu z účtu a rozšiřuje dosavadní způsoby předání přes Infoterminál nebo poštou. Z našeho pohledu se jedná
o moderní a rychlou formu zjišťování přehledu o pohybech na účtu,
“ přibližuje novou službu Petr Žibřid, ředitel marketingu a komunikace Volksbank CZ. „Nejedná se pouze o výpis dat z internetového bankovnictví, ale o plnohodnotný a graficky přehledně zpracovaný výpis ve formátu PDF,“ dodává Petr Žibřid.

Elektronický výpis si může sjednat každý klient, který má uzavřenu smlouvu o Internet bankingu. Klientovi je dostupný kdykoli po přihlášení do internetového bankovnictví v menu Elektronický archiv. Uživatel si může výpis zobrazit, uložit nebo vytisknout, výpis se zobrazuje ve formátu PDF.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy