Informační systém WAK INTRA - maximální možnosti bez investic

20.01.2010 | , WAK System
Tiskové zprávy


WAK INTRA informační systém - nepotřebujete licence ani technické zázemí.

Funkcionalita
Při výběru informačního systému bývá důležitým hlediskem jeho funkčnost a flexibilnost vzhledem k potřebám uživatele. Vhodný obsah funkcí přináší časovou úsporu práce, snižuje chybovost jednotlivých firemních procesů, poskytuje aktuální a přesné informace o stavu firmy. To vše vede k vyšší kultuře a efektivitě práce, ve výsledku pak ke snížení režijních a mzdových nákladů. Přínos systému WAK INTRA pro vaši firmu si můžete přímo vyzkoušet v on-line demoverzi přístupné 24 hodin na internetu.

Cena a výkon
Při výběru optimálního informačního systému je mnohdy omezujícím faktorem jeho cena. Tato skutečnost vymezuje systém pouze určité skupině zákazníků. Toto u našeho systému neplatí. Jeho široké možnosti pořízení a provozu významným způsobem ovlivňují jeho ekonomickou i technickou dostupnost. Naše portfolio zákazníků dokazuje, že není problém, aby WAK INTRA využívali jak firmy s velkým počtem aktivních uživatelů, tak i drobní podnikatelé.

Ekonomická dostupnost
I s nulovým počátečním kapitálem můžete systém využívat. Licence není nutné řešit pouze nákupem, je možné si je pronajmout. Jen na Vás záleží, jaká paleta funkcí je pro vás v daném okamžiku důležitá, pro jaký počet uživatelů a po jakou dobu. Pronájem licencí bude vždy přesně kopírovat vaše aktuální potřeby.

Technická dostupnost
I bez odpovídajícího počítačového vybavení je pro vás WAK INTRA dostupné. Založíme vám vaši vlastní instalaci na našem serveru. Získáte plně funkční, pravidelně zálohovaný a aktualizovaný informační systém, provozovaný na zabezpečeném a neustále monitorovaném vybavení. Pokud dáte přednost vlastnímu technickému zázemí, jsme připraveni provést instalaci systému u vás.

Něco navíc!
WAK INTRA je firemní systém, který díky internetovému uživatelskému prostředí můžete mít k dispozici kdykoliv a kdekoliv. Dnešní rychlost a dostupnost komunikačních technologií dovoluje systém využívat stejně kvalitně jak lokálně, tak vzdáleně. V rámci standardního produktu získáte nové možnosti jeho využití - informace vždy, když je budete potřebovat, propojíte dislokovaná pracoviště a mobilní pracovníky, poskytnete přístup odborným firmám ke zpracování vašich agend (účetnictví, mzdy).

Více informací najdete
Firemních informačních systémů jsou desítky, ale WAK INTRA je jenom jeden. Na www.wakintra.cz nebo na www.waksystem.cz najdete více podrobností včetně kontaktních spojení.
Kontaktujte nás jsme připraveni konzultovat vaše potřeby.

Ing. Petr Půlpán
obchodní ředitel společnosti

Clipboard01_7.jpg

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy