Test MF DNES potvrdil, že nejkvalitnější poradenské služby poskytuje AWD ČR

27.01.2010 | , AWD
Tiskové zprávy


Nejkvalitnější finanční poradenství v ČR poskytuje společnost AWD Česká republika. To potvrdil nejen rozsáhlý průzkum časopisu Osobní finance na konci roku 2008, ale i dnešní MF DNES.

MF DNES otestoval ve svém mimořádném testu 6 poradenských společností. AWD Česká republika v něm získala nejlepší hodnocení. Redaktoři ocenili například vysvětlení finančního plánu, dobré rozložení investic, ale také rychlost odezvy, luxusní prostory pro jednání nebo přístup privátní poradkyně AWD Česká republika.

AWD Česká republika vyhrála i v prvním a nejrozsáhlejším testu, který v roce 2008 pro časopis Osobní finance připravila společnost Ipsos Tambor, jeden z největších expertů v oblasti výzkumu a tzv. mystery shoppingu. AWD Česká republika tehdy porazila v nezávislém hodnocení nejen poradenské společnosti, ale hlavně zvítězila i v porovnání se známými bankovními institucemi, jako jsou Česká spořitelna, ČSOB, Komerční banka, UniCredit Bank a Citibank.

Michal Pyšík, generální ředitel AWD Česká republika, k testu MF DNES uvedl:
„AWD Česká republika přinesla v roce 2005, kdy přišla na český trh, zcela novu úroveň kvality finančního poradenství a podařilo se jí zásadním způsobem zkultivovat český trh. Přístup AWD Česká republika oceňují v testech nejen přední česká média, ale také naše privátní klientela a to tím, že využívá čím dál více naše služby na úkor služeb privátních bank“.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy