Nejlevnější půjčka - rychlá půjčka na míru

29.01.2010 | , Credium, a.s.
Tiskové zprávy


Nejlevnější půjčka to je on-line neúčelová rychlá půjčka s maximální výší do 250 000 Kč, s volitelnou délkou splácení od 6 do 72 měsíců a s vyřízením zdarma.

Získat Nejlevnější půjčku je rychlé, snadno si o ni zažádáte on-line, její schválení Vám bude během několika minut sděleno e-mailem i telefonicky. K Nejlevnější půjčce nepotřebujete ručitele. Poté už jen stačí udělat poslední krok, poslat podepsaný návrh úvěrové smlouvy a za pár hodin po obdržení dokumentů můžete mít požadovanou finanční částku na Vašem bankovním účtu. Půjčku je možné čerpat ve výši 30 000 – 250 000 Kč. Pro případ nepředvídaných situací (dlouhodobé nemoci, ztráty zaměstnání nebo trvalé invalidity či úmrtí) je navíc možné si půjčku pojistit, takže můžete být klidní; v takovém případě za Vás hradí splátky pojišťovna po dobu 12 měsíců. Půjčka je neúčelová, záleží pouze na Vás, jak ji využijete, ať jste podnikatel nebo zaměstnanec, nikdo se Vás nebude na nic ptát.

Jaké podmínky musíte splnit k získání online půjčky? Minimální věk 18 let (18-67 let), minimální příjem 8 000 Kč, nejste ve zkušební ani ve výpovědní lhůtě, vlastníte bankovní účet a pevnou linku nebo mobilní telefon. K získání půjčky stačí předložit dva doklady totožnosti: občanský průkaz (nebo povolení k pobytu pro cizince), řidičský průkaz (nebo cestovní pas či rodný list), poslední měsíční výpis z účtu a potvrzení o přijmu nebo u živnostníků daňové přiznání za poslední uzavřené období a koncesní listinu nebo živnostenský list.

Zvolte si sami nejvýhodnější Nejlevnější půjčku pro Vás. Navštivte naše stránky www.nejlevnejsipujcka.cz a vypočítejte si na on-line kalkulačce splátky, které Vám vyhovují. Nejlevnější půjčka rychle splní Vaše sny. 

Logo_Nejlevnejsi_Pujcka.gif

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy