WÜSTENROT EveryBody - pojištění úrazu a nemoci

12.04.2010 | , Wüstenrot
Komerční sdělení


Nové pojištění, které vám jako jediné umožňuje pojistit si i denní dávky v případě nemoci a pomáhá tak vyrovnat  propad v příjmu.

Riziko úrazu je, ať chceme či nechceme, vysoké. A neočekávaně můžeme i vážněji a dlouhodoběji onemocnět. Rozdíl mezi nemocenskou a normální mzdou je v takových případech velmi citelný. Při delší pracovní neschopnosti se do obtížné finanční situace mohou dostat obzvláště ti lidé, kteří splácejí úvěr nebo hypotéku. Spoléhat na to, že vám se něco takového nemůže stát, je velmi riskantní. Odpovídající pojištění přitom nemusí být drahé a pojistné plnění umožní vyrovnat propad v příjmech.
 
Ve standardní nabídce úrazových pojištění však na trhu dosud chybělo pojištění pamatující i na dlouhodobou nemoc a pojištění denních dávek v případě pracovní neschopnosti právě z důvodu nemoci. Nové pojištění úrazu a nemoci WÜSTENROT EveryBody, které nabízí Wüstenrot pojišťovna, již tento druh pojištění obsahuje a nejen tím se odlišuje od obdobných pojistných produktů.

Pojištění WÜSTENROT EveryBody kryje rizika spojená s úrazem a nemocí a na jedné smlouvě umožňuje pojistit denní dávku při hospitalizaci následkem úrazu nebo nemoci, denní dávku při pracovní neschopnosti v důsledku úrazu nebo nemoci, trvalé následky úrazu, tělesné poškození organismu následkem úrazu i smrt úrazem.

Výhody WÜSTENROT EveryBody
U trvalých následků úrazu lze sjednat lineární či progresivní plnění. U progresivního plnění vyplácí pojišťovna podle stupně poškození zvýšené pojistné plnění, které při 100 % stupni poškození činí pětinásobek sjednané pojistné částky.
U pojištění smrti úrazem a trvalých následků úrazu v důsledku dopravní nehody je pojištěným vyplacen dvojnásobek pojistného plnění, v rámci pojištění trvalých následků úrazu pak také paušální částky za jizvy, a to bez navýšení pojistného. U pojištění denních dávek při pracovní neschopnosti neprověřuje Wüstenrot příjmy. Navíc lze sjednat i variantu pojištění bez zkoumání zdravotního stavu.

WEB_naplasti1.jpg

WÜSTENROT EveryBody pro každého a pro všechny na jedné smlouvě
Nové pojištění úrazu a nemoci je určeno pro děti i pro dospělé ve věku od 0 do 70 let. Na jednu pojistnou smlouvu umožňuje pojistit až 6 osob, čímž je ideální pro rodiny. V průběhu pojištění lze libovolně měnit rozsah pojistné ochrany a přizpůsobit tak pojištění aktuálním rizikům. Samozřejmě je také možné změnit osoby zahrnuté do pojištění.

Pro váš lepší pocit
WÜSTENROT EveryBody zaujme nejen cenou – nabízí se již od 200 korun měsíčně, ale i velmi atraktivními slevami, které v závislosti na počtu pojištěných osob a sjednaných druhů pojištění (rizik) mohou dosáhnout celkem až 35 %.  

Modelový příklad:

WÜSTENROT EveryBody pro celou rodinu

Jako příklad jsme vybrali pojištění pro rodinu, kde pojištěnými osobami jsou otec (40 let), matka (35 let) a jejich 2 děti ve věku 10 a 7 let. Rodiče nemají rizikové povolání a všichni členové rodiny rekreačně sportují. 

 

Otec

Pojištění denní dávky při pracovní neschopnosti

(s plněním od 29. dne pracovní neschopnosti)                                          500 Kč

Pojištění trvalých následků úrazu (s progresivním plněním)                   500 000 Kč (plnění až 2 500 000 Kč)

Pojištění smrti úrazem                                                                                    500 000 Kč 

 

Matka

Pojištění denní dávky při pracovní neschopnosti

(s plněním od 29. dne pracovní neschopnosti)                                          500 Kč

Pojištění trvalých následků úrazu (s progresivním plněním)                   300 000 Kč (plnění až 1 500 000 Kč)

Pojištění smrti úrazem                                                                                    300 000 Kč

 

Děti (2 x)

Pojištění trvalých následků úrazu (s progresivním plněním)                   50 000 Kč (plnění až 250 000 Kč)

Pojištění tělesného poškození organismu                                                 50 000 Kč

 

Díky výhodnému systému slev bude rodina  platit pojistné jen 840 Kč měsíčně, a to za všechny pojištěné osoby.

Foto_uraz1.jpg

Příklady výplaty pojistného plnění:
Pokud by některé z dětí utrpělo zlomeninu jednoho prstu na ruce (úplnou), vyplatila by pojišťovna za tento úraz 3 000 Kč.V případě pracovní neschopnosti (z důvodu úrazu nebo nemoci) v délce 2 měsíce u jednoho z rodičů by pojišťovna vyplatila pojistné plnění ve výši 15 000 Kč.

 

Wustenrot1.jpg

 

 

 

 

 


Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení