Poštovní spořitelna zlevňuje hypotéky

15.04.2010 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna teď nabízí ještě výhodnější hypotéky. Zájemci o hypoteční úvěr od Poštovní spořitelny nyní dostanou slevu z úrokové sazby, a přitom si mohou nastavit parametry úvěru podle svých potřeb.

Praha 15. dubna 2010 V Poštovní spořitelně lze získat úrokovou sazbu již od 4,59 % p.a. Akce platí od 19. dubna a je časově limitovaná. „Nechceme klienty omezovat přesně nastavenou hypotékou, aby získali úrokovou slevu. Naším cílem je motivovat všechny, kteří uvažují o investici do bydlení. Žadatelé si tak mohou vybrat, zda chtějí hypotéku do 70 %, 85 % nebo 100 % zástavní hodnoty, stejně jako si mohou zvolit dobu splácení až na 30 let s fixací 1, 3, nebo 5 let,“ vysvětlil hlavní výhody akce Tomáš Basista, manažer marketingu Poštovní spořitelny.

Čím vyšší úvěr si žadatel vezme, tím větší bonus obdrží, a to až do výše 0,40 proc. bodu z úrokové sazby. K tomu je navíc možné využít další slevy. Stačí si například nechat zasílat mzdu na Era osobní účet v Poštovní spořitelně a k tomu si uzavřít dvě ze tří nabízených pojištění k hypotékám – pojištění majetku a proti neschopnosti splácet. Klienti tak dosáhnou na další slevu ve výši 0,25 proc. bodu z úrokové sazby.

Poštovní spořitelna poskytuje několik druhů hypotečních úvěrů. Výhodné úrokové sazby a splatnost až 40 let zajistí nízké splátky. Kromě toho nabízí PS svým klientům například expresní ocenění bytu zdarma či získání výpisu z katastru nemovitostí přímo ve Finančním centru.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy