Nová možnost spoření u Komerční banky: KB Spořicí konto Bonus

26.05.2010 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka reaguje na poptávku trhu a rozšiřuje od května 2010 svoji nabídku o depozitní produkt KB Spořicí konto Bonus.

Nový produkt vychází z oblíbeného KB Spořicího konta, odlišuje se však výhodnějším dvousložkovým způsobem úročení, který zohledňuje i délku spoření.

Nové KB Spořicí konto Bonus je korunovým účtem bez výpovědní lhůty nabízející atraktivní zhodnocení s možností okamžitého přístupu k vloženým penězům. Vklady jsou úročeny dvousložkovou sazbou složenou ze základní úrokové sazby a bonusové sazby.

Výši bonusové sazby Komerční banka vyhlašuje a garantuje vždy na celé bonusové období, tj. na kalendářní půlrok. Připisování úroků ze základní sazby je čtvrtletní, bonus je připisován pololetně a je počítán vždy z nejnižšího zůstatku za dané bonusové období. Pro podnikatele a malé firmy nabízí nově Komerční banka Profi Spořicí účet Bonus fungující na stejném základu.

"Komerční banka tímto krokem rozšiřuje nabídku o spořicí produkt, jehož prostřednictvím KB odměňuje klienty za jejich věrnost a současně umožňuje okamžitý přístup k jejich penězům", uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB.

KB Spořicí konto Bonus můžete jednoduše ovládat i prostřednictvím internetového bankovnictví Mojebanka či Expresní linky KB. Více informací o produktu naleznete na www.kb.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy