Rentia slaví první výročí, má 22 poboček a tisíce spokojených zákazníků

12.07.2010 | , Rentia
Tiskové zprávy


Rentia, divize společnosti AWD Česká republika, působí již rok na finančním trhu. Za první rok své existence spolupracuje již s 300 finančními konzultanty a jejích služeb využilo tisíce zákazníků. Svými výsledky dala jasný signál, že zabezpečení na penzi je aktuální téma, o které se zajímá čím dál více lidí.

Rentia zahájila činnost v červnu roku 2009 jako divize AWD zaměřená na retailovou klientelu. Zákazníci tak díky ní získali možnost využívat nadstandardní kvalitu a servis stejně jako klienti společnosti AWD Česká republika. Rentia se na českém trhu specializuje na zabezpečení v penzi, ochranu příjmů a ochranu majetku. Jednoduše řečeno na oblasti, které by měl mít každý občan zabezpečeny.

Bez soukromého zabezpečení v penzi se v budoucnu zcela jistě neobejdeme. Proto jsme se rozhodli vybudovat zcela novou značku, která se bude zaměřovat speciálně na řešení tohoto problému,“ říká Tomáš Knebl, generální ředitel společnosti Rentia, a dodává: „Klienti nyní můžou využít služeb Rentia ve všech 22 pobočkách, které se již podařilo vybudovat.

První výsledky za loňský rok a především vynikající výsledky za první pololetí roku 2010 ukazují, že obchodní model Rentia je zajímavý nejen pro klienty z řad běžných občanů, ale i pro významné zaměstnavatele v ČR, kde úspěšně implementujeme náš program zaměstnaneckých výhod. Proto letos divize Rentia plánuje další rozšíření pobočkové sítě a nábor nových spolupracovníků.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy