Vedoucím partnerem společnosti Deloitte se stal Josef Kotrba

07.09.2010 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 7. září (ČTK) - Vedoucím partnerem poradenské společnosti Deloitte pro Českou a Slovenskou republiku se stal Josef Kotrba (45). Ve funkci nahradil Michala Petrmana, který se stal členem užšího vedení společnosti Deloitte ve střední Evropě. Společnost o tom dnes informovala v tiskové zprávě.

Kotrba dosud působil jako řídicí partner pro trhy v České republice. Jeho hlavním úkolem bude dále posilovat pozici společnosti Deloitte na trhu.

Před svým příchodem do společnosti Deloitte v roce 1999 Kotrba působil jako náměstek ředitele Centra pro ekonomický výzkum a doktorské studium Univerzity Karlovy (CERGE) a Národohospodářského ústavu AV ČR. Později vykonával funkci člena představenstva a náměstka generálního ředitele České spořitelny.

Petrman pracuje u Deloitte od roku 1991, je registrovaným auditorem v České republice a členem Komory auditorů České republiky. V roce 2009 byl jmenován členem užšího vedení společnosti Deloitte ve střední Evropě. Kromě řídicích činností v rámci regionu se bude Petrman dále věnovat spolupráci s významnými klienty a s českou podnikatelskou sférou.

Deloitte zaměstnává v pěti pobočkách v ČR a na Slovensku více než 800 pracovníků.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK