UniCredit Leasing se opět představí na Mezinárodním strojírenském veletrhu

09.09.2010 | , UniCredit Leasing
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


9.9. 2010 Po loňské premiéře bude mít společnost UniCredit Leasing své zastoupení i na letošním již 52. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně, který se uskuteční od 13. do 17. září 2010. Kromě přímé prezentace novinek v oblasti leasingových a úvěrových produktů budou pracovníci UniCredit Leasing nabízet konzultace pro financování konkrétních obchodních kontraktů. Představení UniCredit Leasing proběhne v rámci společného stánku s UniCredit Bank v pavilonu Z (stánek č. 30).

„Jako leasingová jednička českého trhu nemůže UniCredit Leasing absentovat na nejvýznamnějším strojírenském veletrhu. Nákup nové dopravní techniky, strojů nebo technologických celků se v řadě případů realizuje prostřednictvím úvěru nebo leasingové smlouvy, což jsou naše klíčové finanční produkty,“ uvedl Jaroslav Jaroměřský, místopředseda představenstva a výkonný ředitel UniCredit Leasing. Jak dále doplnil: „V minulém roce se nám osvědčila přímá účast na brněnském strojírenském veletrhu. Je důležité být na místě, kde se domlouvají nové obchodní kontrakty.“

Vystavovatele i návštěvníky veletrhu bude UniCredit Leasing informovat například o nové tranši zvýhodněného financování s Evropskou investiční bankou (EIB) v objemu zhruba 1,8 mld. Kč, která byla vedle 1. a 2. odpisové skupiny nově rozšířena i o 3. skupinu, kam patří například elektromotory, kompresory, lokomotivy, lodě, rypadla, jeřáby apod. Malým a středním podnikům v regionech mimo Prahu je navíc financování s podporou EIB dostupnější než minulý rok díky zjednodušení vstupních podmínek. UniCredit Leasing představí rovněž aktuální úvěrovou novinku CreditAgro Sezónní splátky, která zohledňuje nepravidelnost příjmů klienta a umožňuje flexibilně splácet poskytnutý úvěr s ohledem na plánované tržby a zejména inkaso jednorázových nebo pravidelných dotací. Produkt lze navíc velmi účinně kombinovat s programem podpory EIB a v případě financování zemědělské techniky zároveň i s podporou PGRLF.

UniCredit Leasing nabízí tradičně atraktivní produkty značkového financování osobních a především užitkových vozů. V současné době má UniCredit Leasing partnerství se 14 automobilkami včetně výrobců nákladních vozů Avia a Man. Experti na leasing návštěvníkům představí výhody jednotlivých produktů a na místě navrhnou optimální řešení financování konkrétních projektů.

Autor článku

Tiskovka