Úvěry od lišky přináší lepší bydlení

28.02.2011 | , ČMSS
Tiskové zprávy


Jednička ve financování bydlení je tady pro Vás. Založením stavebního spoření u Lišky položíte ten nejlepší základní kámen Vašeho domova.

Úvěr nebo hypotéka? Pomůžeme Vám se správně rozhodnout
Plánujete pořízení bydlení, ale ještě nevíte, zda budete kupovat nebo rekonstruovat? Bydlení již máte, ale připravujete se na modernizaci s energeticky úspornými řešeními? Potřebujete přeúvěrovat nesplacený úvěr a současně získat finance na nové bydlení? Končí Vám fixace hypotéky a přemýšlíte jak dále? Českomoravská stavební spořitelna je tady pro Vás. Vyzkoušejte naše služby a připojte se k téměř dvěma milionům spokojených klientů.

Financování bydlení úvěrem ze stavebního spoření
Vyřízení úvěru od Lišky není zpoplatněno a jedinečná pevná úroková sazba od 3,7 % p.a. je garancí dlouhodobého finančního plánování.

cmss_tabulka.jpg

Potřebujete řešit bydlení okamžitě?
Řešením je překlenovací úvěr od Lišky, který je vhodný pro klienty, kteří nesplňují podmínky pro čerpání úvěru ze stavebního spoření a nedisponují dostatkem volných finančních prostředků. Klient si uzavře smlouvu o stavebním spoření a může si požádat o překlenovací úvěr až do výše cílové částky smlouvy o stavebním spoření. Úvěrová nabídka od Lišky je flexibilní, je možné získat úvěr bez zajištění až 500 000 korun. Klienti také mohou využít úvěr s nulovou akontací. Do konce března 2011 platí akční nabídka překlenovacích úvěrů a klient může získat úrokovou sazbu již od 4,2 % ročně. Podmínkou je doručení úvěrové žádosti do Českomoravské stavební spořitelny do konce března.

Reprezentativní příklad překlenovacího úvěru (dále PÚ) v tarifu Kredit Standard s úrokovou sazbou 4,4 % p.a. a úvěru ze stavebního spoření v tarifu Atraktiv s úrokovou sazbou 3,7 % p.a.
Při výši překlenovacího úvěru 350 000 Kč a naspoření min. 38 % z cílové částky je možné získat úvěr ve výši 213 307 Kč. Doba trvání PÚ je 12 měsíců při měsíčních splátkách 1283 Kč. Doba trvání úvěru je 7 let a 5 měsíců, měsíční splátka 2800 Kč a poslední splátka 2403 Kč. Celková částka splatná klientem je 392 419 Kč. RPSN činí 4,36 % p.a. S PÚ je spojen poplatek za zpracování žádosti ve výši 1750 Kč. Roční poplatek za vedení každého z účtů odpovídá 310 Kč. Nárok na úvěr vzniká po dosažení hodnotícího čísla a splnění dalších ustanovení dle platných Všeobecných obchodních podmínek.

uvery1.jpg

Zvažujete výhodnější nabídku, než je Vaše současná hypotéka?
Pokud Vám dobíhá období fixace hypotéky, neváhejte a obraťte se na finančního poradce ČMSS,  který Vám poskytne informace k přeúvěrování a nabídne vhodné řešení pro Vaše plány. ČMSS celý proces přeúvěrování hypotéky co nejvíce zjednodušuje a vychází vstříc klientům.

Poradíme Vám kde budete chtít
Individuální řešení pro Vaše představy a bytové potřeby Vám ochotně představí a vysvětlí Váš nejbližší finanční poradce ČMSS buď v pohodlí Vašeho domova, nebo na poradenském místě. Nabídka úvěrů od Lišky je kompletní a umožní Vám získat potřebné finance na získání či rekonstrukce nemovitostí určených k bydlení. Díky rozšíření úvěrové nabídky o Hypotéku od Lišky a Spotřebitelský úvěr od Lišky na bydlení Vám ČMSS nabízí kompletní řešení bydlení.

Další informace o výnosných spořicích či výhodných úvěrových produktech jsou Vám k dispozici na internetových stránkách www.cmss.cz nebo u Vašeho nejbližšího finančního poradce ČMSS.

 

uvery.jpg

 

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy