Záložna CREDITAS: služby a nabídka jako banky, úrok až 4,3 % ročně

22.03.2012 | , Creditas
Komerční sdělení


Největší pobočková síť, 8 tisíc klientů, objem spravovaných finančních prostředků 3,5 miliardy korun, služby stejné jako v bance včetně internetového bankovnictví či platebních karet, úročení vložených peněz ovšem výrazně vyšší  -  u termínovaného vkladu až 4,3 % p.a.

To je Záložna CREDITAS. Na finančním trhu funguje již 15 let a po celou tuto dobu hospodařila vždy s kladným výsledkem.

Záložna CREDITAS se co do objemu spravovaných finančních prostředků řadí k největším spořitelním družstvům u nás.  Nabízí také jedny z nejvyšších úrokových sazeb na trhu, čehož klienti, vzhledem ke klesajícím úrokovým sazbám na bankovním trhu, hojně využívají.

Spořící účet CREDITAS

„Letošním novým a zároveň velice oblíbeným produktem je Spořící účet CREDITAS s úrokem 3,5 % p.a. Preferují jej klienti, kteří se spořením začínají a kteří chtějí mít určitou část svých finančních prostředků k dispozici pro neočekávané situace,“ říká Karel Bureš, předseda představenstva Záložny CREDITAS. Výše úrokové sazby je záložnou garantovaná pro první 3 roky od založení účtu.

Kromě zajímavého úroku umožňuje Spořicí účet CREDITAS měsíční přikládání dalších finančních prostředků. S úroky lze volně disponovat, ale pokud je necháte na účtu, budou se rovněž úročit 3,5 % p.a. Výhodou je možnost 1x za dobu uložení kdykoliv realizovat předčasný výběr, a to do výše 30 % z aktuálního zůstatku.

Termínovaný vklad CREDITAS

Jednoznačně nejúspěšnějším a nejžádanějším produktem je Termínovaný vklad CREDITAS. Je určen pro ty, kteří chtějí mít jistotu nejvýhodnějšího úroku. Zvolit si můžete buď variantu s měsíčním připisováním úroků se sazbou až 4 % p.a., nebo variantu s připsáním úroku až na konci vkladu s úrokovou sazbou dokonce 4,3 % p.a.

Vklady jsou pojištěny jako u bank

Všechny vklady, včetně úroků, až do celkové výše ekvivalentu 100 000 EUR jsou automaticky pojištěny u Fondu pojištění vkladů. Toto pojištění garantuje zákon č. 87/1995 Sb. o spořitelních a úvěrních družstvech společně se zákonem o bankách č. 21/1992 Sb.

Zřízení a vedení účtů u Záložny CREDITAS je zdarma, stejně jako vklad a výběr hotovosti na pobočce
i příchozí platby na váš účet.

Běžný účet CREDITAS

Oproti konkurenci nabízí Záložna CREDITAS úročení zůstatku ve výši 0,5 % ročně, což je asi 50 násobek úroku běžných účtů tradičních bank. Pro neziskové organizace je potom v nabídce běžný účet s ještě zajímavějším úrokem 0,75 % p.a. Samozřejmostí je možnost ovládání účtů na dálku prostřednictvím internetového bankovnictví.

Platební karty

Záložna CREDITAS oficiálně oznámila na podzim letošního roku záměr transformovat se na banku. Jedním z vítaných kroků, který rozšířil nabídku produktů a služeb na srovnatelnou úroveň jako banky, jsou platební karty k běžnému účtu. Ve spolupráci s ČSOB je v nabídce plná škála platebních karet od společnosti MasterCard. Vydání a vedení elektronické platební karty Maestro je zdarma.

Výběr z bankomatů ČSOB v ČR a SR je zpoplatněn 6 Kč, výběr z jiných bankomatů v ČR 30 Kč.

Jak produkty založit

Pobočky Záložny CREDITAS najdete na 18 místech v 17 městech - v Praze (2x), Brně, Olomouci, Ostravě, Zlíně, Českých Budějovicích, Plzni, Pardubicích, Liberci, Ústí nad Labem, Frýdku – Místku, Prostějově, Třebíči, Chotěboři, Mladé Boleslavi, Kolíně a Kladně.

Na každé z poboček si můžete založit všechny nabízené finanční produkty.  Kdo dává přednost vyřizování věcí z domova, může si účty založit prostřednictvím internetu či využít bezplatnou linku 800 888 009.

Záložna CREDITAS myslí i na ty, kteří s moderními technologiemi nepracují nebo prostě jen dávají přednost osobnímu kontaktu, ovšem z pohodlí domova. Ve vybraných regionech je možné využít služeb Mobilního klientského pracovníka, který přijede za vámi a pomůže založit spořící či vkladové produkty.

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení