Jarní akční nabídky: Banky zvou na festival i k přečtení dobré knihy

19.03.2012 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Nastupující jaro je u finančních institucí obdobím úvěrů na bydlení. Proto nikoho nepřekvapí, že dost akčních nabídek se vztahuje na hypotéky. Mezi akcemi však najdeme i méně obvyklé vlaštovky typu poukázky na nákup knih či slevy na festival.

Proč uzavírat nějaký finanční produkt tam, kde k němu nic nedostanete, když jinde nabízí ten samý s dárkem navíc?

Pravidelně zveřejňujeme přehled časově omezených akčních nabídek bank, spořitelen, pojišťoven, ale i dalších typů finančních institucí, u kterých nějakou akci vypátráme. Přehled průběžně doplňujeme. 


Banky


Citibank

  • Klienti Citibank mají možnost získat mimořádné bonusové míle s Citi ČSA kreditní kartou. Akce platí pro Citi ČSA kreditní karty schválené v období od 16. 2. 2012 do 15. 5. 2012. Při používání karty při placení lze získat až 50 000 mil.

Česká spořitelna 

  • Do 30. dubna nabízí ČS klientům kreditní Penzijní kartu České spořitelny, která jim z ceny každého nákupu přinese 2 % na penzijní připojištění. Podmínkou pro získání Penzijní karty ČS je měsíční úložka ve výši 500 Kč nových i stávajících klientů Penzijního fondu ČS.
  • Česká spořitelna ve spolupráci se společností Visa připravila soutěž o tři exkluzivní zájezdy pro dvě osoby na letní olympijské hry v Londýně a o 30 balíčků s olympijskými dárkovými předměty. K vítězství stačí platit kartou Visa České spořitelny, každou platbu nad 200 Kč zaregistrovat na internetových stránkách www.csas.cz/visasoutez a správně tipnout odpověď na soutěžní otázku. Soutěž probíhá do 31. března 2012.
  • Česká spořitelna se stala novým generálním partnerem 54. ročníku hudebního festivalu Smetanova Litomyšl. Pro všechny klienty, kteří mají platnou platební kartu České spořitelny, je připraven benefit v podobě 25% slevy z ceny vstupenek. Festival se koná pod otevřeným nebem a všichni jeho účastníci navíc obdrží jako pozornost deku s logem České spořitelny.

ČSOB

  • V polovině února odstartovala ČSOB kampaně ke Kreditním kartám a Půjčce na lepší bydlení. U Půjčky na lepší bydlení je předčasné splacení zdarma. U Kreditní karty je pro nové klienty nachystána poukázka na cestovní služby Student Agency v hodnotě 500 Kč.
Tip redakce


Tip redakce: Uzavírat finanční produkt JENOM kvůli akční nabídce, je samozřejmě hloupost. Nepodepisujte smlouvu o dlouhodobém finančním produktu, např. penzijním připojištění, kde si na peníze sáhnete nejdříve za 15 let, jenom kvůli hezkému batohu přidávánému v daném měsíci jako dárek.


Equa bank

  • Do konce března běží v Equa bank akce na podporu hypoték. Zájemci o refinancování nebo o nový hypoteční úvěr, kteří se do 31. 3. zaregistrují a nejpozději do 30. 9. uzavřou smlouvu a začnou čerpat hypotéku, získají bonus ve výši 5 000 Kč. Úrokové sazby začínají na 3,39 % (v případě refinancování hypotéky).

GE Money Bank

  • K příležitosti otvírání nových poboček nabízí GE Money Bank klientům, kteří si na nich založí účet Genius Active, jeho vedení na 6 měsíců bezplatně. Akce probíhá aktuálně na pobočce v Havířově (pobočka v hypermarketu Globus na adrese U Skleníků 1490/24) do 31. 3.
  • GE Money Bank nabízí k usnadnění situace mladým zemědělcům výhodný podnikatelský účet Genius Business Bronze na rok zdarma. Žadatel o účet pro mladé zemědělce musí být registrován do evidence zemědělského podnikatele, musí být mladší 40 let a jeho zápis do evidence zemědělského podnikatele nesmí být k datu založení účtu starší 16 měsíců. Nabídka účtu zdarma pro mladé zemědělce platí do 30. 9. 2012.

Komerční banka     

  • Nová akční nabídka Komerční banky přináší od 1. března zvýhodnění hypotečních úvěrů s delší dobou fixace. Hypoteční úvěr získají v Komerční bance bez poplatku za zpracování všichni klienti, kteří zvolí fixaci na 5 a více let, podají žádost o hypotéku do 31. 3. 2012 a podepíší smlouvu o hypotečním úvěru do 15. 5. 2012.

Poštovní spořitelna

  • PS prodloužila akci na Era osobní účet a kontokorent – když si při založení Era osobního účtu zažádáte o kontokorent, získáte vedení účtu na tři měsíce zdarma. 

Volksbank CZ

  • Volksbank CZ nabízí od začátku března v rámci akční nabídky „Refinancování bez starostí“ nově příchozím klientům refinancování hypotečního úvěru nebo úvěru ze stavebního spoření s garantovanou úrokovou sazbou 3,49 % pro splatnost do 10 let a 3,79 % pro splatnost nad 10 let. Akce je platná do 31. března 2012. Součástí nabídky je i snížený zpracovatelský poplatek ve výši 999 Kč.
  • Nový nebo stávající klient, který si převede do Volksbank nové finanční prostředky v Kč a uloží je na Běžný spořicí účet s fixací na 6 měsíců nebo 2 roky, může získat bonus až 18 000 Kč. Tato nabídka je platná do 31.3.

Zuno

  • Online banka ZUNO se rozhodla podpořit nákup knih a spojit tak pro klienty příjemné s užitečným. První tisícovce klientů, kteří si v ZUNO do 15. dubna 2012 otevřou účet na www.zuno.cz/arara, požádají o kartu a poprvé s ní zaplatí do 15. května 2012, daruje banka kupón v hodnotě 300 korun.


Stavební spořitelny


     

Českomoravská stavební spořitelna

  • Při zvýšení cílové částky do 31. 3. až o 200 000 Kč, může klient získat prémii až 2000 Kč, která odpovídá stoprocentní slevě z úhrady za zvýšení cílové částky.

Modrá Pyramida

  • Do 31.3. snižuje Modrá pyramida úrokové sazby u Hypoúvěru, který lze získat s úrokovou sazbou od  3,59 % p.a.
  • Do 18.3. mají klienti, kteří splnili kritéria poskytnutí  (přiděleného) úvěru ze stavebního spoření na smlouvě v tarifu Profit, možnost využít akční nabídky na úvěr ze stavebního spoření od Modré pyramidy, a to s úrokovou sazbou 4,99 % ročně (standardní úroková sazba úvěrů ze stavebního spoření pro smlouvy v tarifu Profit je 6 % ročně).
  • Až do konce března se mohou všichni klienti (noví i stávající) zúčastnit soutěže o poukázku na benzín v hodnotě 1 000 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou se dozví v poradenských centrech nebo přímo u finančních poradců Modré pyramidy.
 

Wüstenrot stavební spořitelna

  • Do 31. března jde uzavřít smlouvu Wüstenrot Team s prémií až 2000 korun.


Splátkové společnosti

 

GE Money Auto

  • Od začátku března do konce května 2012 mají zájemci o koupi vozu možnost využít akční jarní nabídky GE Money Auto a získat autoCredit Komplet. K úvěru na vyhlédnutý automobil dostanete i kompletní balíček pojištění pro všechna běžná rizika spojená s vlastnictvím a provozem vozu, a k tomu ještě pojištění schopnosti splácet. 


Pojišťovny

 

Wüstenrot

  • Při souběhu povinného ručení a havarijního pojištění u jednoho vozidla získává klient úrazové připojištění s pojistnou částkou 1 000 000 korun zdarma, a to podle zvolené varianty buď na celou dobu trvání pojištění (u varianty Komplet) nebo na první rok pojištění (varianty Praktik a Expert).


Ostatní

 

MasterCard

  • Každý, kdo do 31. března 2012 zaplatí v zahraničí kartou MasterCard a zaregistruje se na internetových stránkách www.mastercard-soutez.cz, vstupuje do hry o sportovní zboží značky Elan v hodnotě 20 tis. Kč. Každý týden vyhrávají 3 soutěžící. Každý účastník, který se přihlásí přes svůj účet na Facebooku a zaregistruje se na uvedených internetových stránkách, si navíc může zdarma stáhnout animovanou knihu vzpomínek (fotoalbum) složenou z jeho vlastních fotografií z dovolené. Podmínkou stažení vytvořeného fotoalba je stát se fanouškem facebook fanpage MasterCard Česká republika.

Autor článku

Tomáš Skolek


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ