Vstřícná obchodní platforma eTrader

18.10.2012 | , GH trading
Tiskové zprávy


Internetová obchodní platforma eTrader, která je nově k dispozici pro obchodování s akciemi na amerických, evropských (západních i východních) trzích včetně české BCPP, je na společném webu www.etrader.cz.

Jejím cílem je uspokojit potřeby investování flexibilního investora bez zbytečného rizika, neboť platforma neobchoduje s pákovým efektem. Tento fakt se dá snadno nahradit obchody s ETF s již zabudovanými leverage prvky. Hlavními obchodovanými instrumenty jsou tedy akcie, ale i podílové fondy, vše s vysokým stupněm zabezpečení možnosti přístupu na platformu.

Investor si tak může vybrat 4 úrovně (level I. – level IV.) platformy eTrader podle objemu zainvestovaných prostředků. Samozřejmě platí, že s větší sumou investic se snižují již tak kompetitivní náklady na vlastní přístup k platformě a poplatky z obchodování. Obchodovat online můžete v rámci regionálního členění v 18 zemích a na 23 burzách.

Pro ilustraci výše poplatků lze uvést, že na trhu v USA je u level I. do 300 tis. CZK poplatek 0,1%, u level II. do 1 mil. CZK je to 0,08%, u level III. do 10 mil. CZK činí náklady obchodu 0,05% a u level IV. nad 10 mil. CZK je poplatek 0,03%.

Obchodování na platformě je velmi snadné, bez nutnosti instalace speciálního software a je podpořeno sofistikovaným aktuálním zpravodajstvím z trhů doplněným pravidelně vydávanými Finančními novinami, které jsou rovněž součástí přístupu klienta na platformu. Samozřejmě existuje i možnost konzultace s makléřem na telefonu.

Další informace dle Vaší potřeby jsou k dispozici na http://www.etrader.cz/.

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy