Fio banka je nejdynamičtější bankou s nejlepším účtem

14.11.2012 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka získala dvě první místa v hodnocení Fincentrum Banka roku 2012, jehož výsledky byly slavnostně vyhlášeny včera v paláci Žofín. Stala se Nejdynamičtější bankou roku 2012 a její Fio osobní účet obsadil první místo v kategorii Účet roku 2012.

Fio banka obhájila loňský titul a stala se Nejdynamičtější bankou roku 2012. Nejlepším účtem roku byl vyhlášen Fio osobní účet, který klientům přináší množství kvalitních a moderních služeb bez poplatků.

„Od začátku roku jsme získali přes 75 tisíc nových klientů a již v září jsme překročili hranici 200 tisíc klientů. Dynamicky se rozvíjí nejen naše klientská základna, ale i portfolio služeb nebo pobočková síť. Jsme rádi, že porota tento vývoj ocenila a prvním místem odměnila i náš stěžejní produkt, který se na zvyšování počtu klientů podílí nejvíce,“ reaguje na dvojnásobné vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Fio banka již v tomto roce získala ocenění nejlepší banka Zlatého Měšce 2012 a Vstřícná banka za první dvě čtvrtletí roku. Fio osobní účet zvítězil rovněž v soutěži Zlatá koruna 2012 v kategorii Účty. Dalším úspěchem v oblasti retailových bankovních služeb byl titul Bankovní inovátor 2012, který získala Fio banka za první Smartbanking v ČR.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy