Peníze pro Vaše podnikání? Jde to snadno i bez rizika

16.11.2012 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Přestože určitá míra rizika k podnikání patří, obezřetní podnikatelé se mu raději vyhýbají. Rizika se sice nezbaví, ale umí jej efektivně řídit a minimalizovat škody v případě, že se něco pokazí. //

„Omezování rizika je správné. Nesmí však brzdit rozvoj podnikání,“ říká v souvislosti s nabídkou pojištění schopnosti splácet k Profi úvěrům Michal Pánek, manažer Segmentového řízení pro retail v Komerční bance.

Nějaké finance navíc se do podnikání hodí čas od času každému. Jak ale vybrat tu správnou banku? Ať už směřují získané finance do investic, nebo do financování provozu, důležité je zvolit správného partnera, který nejen prostředky půjčí, ale také vašemu podnikání rozumí. Výhodou je samozřejmě dlouhodobá zkušenost s financováním podnikatelů, specializovaní bankovní poradci pro podnikatele, individuální přístup a diskrétnost, ale také moderní, rychlá a bezpečná komunikace spojená se širokou pobočkovou sítí.

Pokud nejste odborník na finance, nebojte se poradit se zkušeným bankovním poradcem. Pomůže vám najít ten správný produkt pro řešení vašich potřeb a v konečném důsledku tak můžete ušetřit nemalé peníze.

Profi úvěr s pojištěním schopnosti splácet: rychlá finanční injekce s ošetřeným rizikem

V dnešní dynamické době se všechno rychle mění. Ceny vstupů i hotových produktů, potřeby a preference klientů, aktivita konkurence i legislativní prostředí. Více než kdy předtím je důležité vybírat snadné a rychlé řešení – přesně takové, jako je Profi úvěr pro podnikatele od Komerční banky. „Profi úvěr mohou klienti získat jak na investování, tak i na financování provozu a oběžných prostředků. Jeho výhodou je výrazně zkrácený a zjednodušený schvalovací proces i možnost čerpat prostředky bez dokládání výše příjmů,“ dodává Michal Pánek.

Profi úvěr je flexibilní a nabízí podnikatelům možnost volby v celé řadě parametrů. Stávající klienti, kteří mají v Komerční bance běžný účet alespoň 6 měsíců, jej dokonce mohou získat bez dokládání výše příjmů. Omezit rizika spojená s využitím cizích finančních zdrojů můžete efektivně s pojištěním schopnosti splácet.

obrazek1.jpg

Za málo peněz hodně muziky

Náklady na pojištění schopnosti splácet jsou v rámci splátek Profi úvěru minimální. Přínosy tohoto doplňkového produktu jsou přitom obrovské. Společný limit plnění pro jednu a všechny pojistné události z pojištění pro případ plné invalidity a smrti pojištěného je 2 500 000 Kč. Pojištění schopnosti splácet je tak účinným nástrojem pro splnění závazků v případě nečekaných životních událostí.

Pojistnou ochranu poskytuje Komerční pojišťovna, jedna z nejvýznamnějších pojišťoven na českém trhu. „Díky tomu, že úvěr i pojištění pocházejí z jedné finanční skupiny, mohou klienti získat skutečně zajímavé podmínky. Pojištění schopnosti splácet pokryje náklady na splácení úvěru v případě pracovní neschopnosti, ale také v případě úmrtí či plné invalidity,“ uvádí Michal Pánek.

Uzavření smlouvy o pojištění je volitelné, jednoduché a výše pojistného je neměnná po celou dobu splácení úvěru. Velmi jednoduše tak zajistíte své podnikání i v případě pracovní neschopnosti nebo invalidity. Omezíte riziko a přitom se nevzdáte finančních zdrojů, které jsou nutné pro další rozvoj vašeho podnikání.

Zkuste se i vy poradit s Komerční bankou: silným finančním partnerem, který je dlouhodobou jedničkou ve financování podnikatelů, malých a středních firem. Více informací o Profi úvěru a pojištění schopnosti splácet získáte na stránkách www.kb.cz nebo na bezplatné infolince 800 521 521.

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy