V Kladně ráno zkolaboval registr vozidel, na úřadě jsou fronty

13.12.2012 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Kladno 13. prosince (ČTK) - Registr vozidel v Kladně dnes ráno zkolaboval, spojení se zcela přerušilo. Poté se systém opět rozběhl, ale funguje velmi pomalu. Naopak v Mladé Boleslavi nebyly ráno zaznamenány žádné problémy, zjistila ČTK.

Napojení na centrální registr vozidel ráno v Kladně fungovalo velmi pomalu, asi tak na 15 procent, uvedl Jiří Vrchlavský ze správního odboru. Přibližně po hodině se spojení zcela přerušilo a registr přestal fungovat. Na kladenský úřad do 09:30 přišlo 23 zájemců. "Aktuálně to sice jede, ale neskutečně pomalu," řekl ČTK kolem 10:00 mluvčí radnice Vilém Frček. Před přepážkami se vytvořily fronty, úřad vyvěsil na dveře omluvu.

Naopak v Mladé Boleslavi ráno systém běžel bez závad. "Zatím nemám hlášený jediný problém," řekl ČTK kolem 09:00 vedoucí oddělení dopravně správních agend Milan Lylo.

Potíže nejsou hlášeny ani v Říčanech u Prahy. Kolem 09:30 čekali před říčanským oddělením registru vozidel čtyři lidé, úřad byl jinak téměř prázdný. Úřednice podle čekajících vyřizovaly žádosti poměrně plynule. Někteří lidé se nicméně připravili na to, že na úřadě stráví delší dobu. "Nechci šířit poplašné zprávy, ale tady to nefungovalo, ani když to ještě fungovalo," řekl ČTK starší muž, který si na úřad přinesl i svačinu.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK