Fio Smartbanking pro Android s novými funkcemi

23.04.2013 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka zpřístupnila novou verzi aplikace Fio Smartbanking pro Android, která klientům umožní obsluhovat jejich účet z mobilu opět o něco komplexněji. Mezi nejdůležitější novinky patří šablony plateb, možnost odeslat peníze kamkoliv do zahraničí nebo stahování výpisů z účtu.

Na Google Play je nyní k dispozici nová verze aplikace Fio Smartbanking, která zásadněji rozšiřuje dosavadní rozsah funkcí. Klienti mohou nově vytvářet a spravovat šablony příkazů k úhradě a posílat díky nim peníze ještě snadněji a rychleji. Mohou také zadávat zahraniční platby a zobrazovat nebo sdílet výpisy z účtu ve formátu PDF. Nová verze dále nabízí podporu tabletů bez GSM modulu, možnost komunikovat s bankou prostřednictvím služby Fio servis, zobrazení vlastností účtu včetně kopírování údajů do schránky nebo nové volby nastavení aplikace.

"Již dříve jsme oznámili, že chceme rozvíjet naše aplikace pro chytré mobilní telefony podle připomínek a přání našich klientů i nejnovějších trendů. Nová verze aplikace Fio Smartbanking pro Android zohledňuje nejčastější klientské požadavky na vylepšení a je prvním z výraznějších rozšíření funkčnosti, které chceme uvést na trh v tomto roce. Věříme, že klienty potěší. Stejné funkce brzy přinese i upgrade pro operační systém iOS,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Objevte všechny výhody Fio Smartbanking

 

 

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy