Jste připraveni na nový Občanský zákoník?

05.12.2013 | , Broker Trust
Komerční sdělení


Co potřebujete vědět o novém Občanském zákoníku? Na co se Vás klienti mohou ptát? Jak to ovlivní práci finančních poradců?

S čím přichází nový Občanský zákoník?

Od 1. ledna vstoupí v platnost nový Občanský zákoník. Přináší zvýšenou ochranu spotřebitele, rozšiřuje odpovědnost finančních poradců, mění se uzavírání smluv, společné jmění manželů, nakládání s nemovitostmi a práce katastru, upravuje se dědění majetku.

Proč se tím mám zabývat?

Dotkne se to nejdůležitějších zdrojů Vašich příjmů – hypoték i pojištění, mění se Vaše vztahy s klienty, dotkne se to soukromě i Vás samotných.

Co mám tedy dělat?

Možná jste četli některé články v novinách, možná dostáváte nějaké prezentace k jednotlivým tématům. My se chceme novému Občanskému zákoníku věnovat komplexně.

Během jediného večera, 11. 12. od 20:00 Vám řekneme vše podstatné z nového Občanského zákoníku. Rádi zodpovíme Vaše dotazy.

Stačí se zaregistrovat na speciální webinář. Vyplníte registrační údaje a my Vám pošleme adresu, kde se vše 11. 12. od 20 hodin dozvíte.

Své místo si zdarma rezervujete na www.zalozvlastnifirmu.cz/webinare

Kdo bude přednášet?

JUDr. Hana Šonková

Během své kariéry působila jako advokátka v renomovaných českých advokátních kancelářích. Od roku 2009 má vlastní advokátní kancelář. Specializuje se na finanční právo a právní úpravu související s finančním poradenstvím. Dále poskytuje právní poradenství v oblasti občanského práva a práva nemovitostí.

Co je to webinář?

Pokud jste nikdy na webináři nebyli, není to nic složitého. Jednoduše se v daný čas přihlásíte a na obrazovce počítače či tabletu sledujete přednášejícího. Zároveň máte možnost položit mu dotaz.

Zaregistrujte se zdarma na webinář o novém Občanském zákoníku a jeho dopadu na finanční poradce. Připravíte tím sebe a Vaše klienty na nejdůležitější změny!

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení