Potřebujete půjčku rychle?

10.09.2015 | , Rychlé půjčky
SEO články


Čas jsou peníze, toto úsloví platí beze zbytku i v dnešní době. Může se velice rychle naskytnout situace, kdy budete potřebovat peníze, a to nezbytně nutně a v co nejkratší době. Skutečně půjde o čas. Dříve bylo na všechno více času. Nyní se ale můžete dostat velmi rychle i do finanční nouze. Ale nemusí jít přímo o nouzi. Nepředvídané výdaje se mohou přihodit kdykoli.

KDYŽ POTŘEBUJETE PENÍZE CO NEJDŘÍVE

Překvapila vás příliš vysoká faktura za elektřinu? Protelefonovali jste spoustu peněz na dovolené? Rozbil váš syn ve škole okno? To všechno se může přihodit náhle a nečekaně. Zaskočí vás to. Máte prázdnou peněženku, do výplaty je dosud daleko. Co teď? Nečekané výdaje jsou zlé, splatnost faktury nepočká. Nezbývá proto než se snažit nepříjemnou situaci co nejrychleji a nejefektivněji vyřešit. Jak na to? Potřebujete peníze pokud možno ihned. V takovém případě přicházejí na řadu rychlé půjčky. Slovíčkem rychlé se honosí skutečně oprávněně, do písmene splňují požadavky na okamžité poskytnutí peněz. Proč?
Jejich vyřízení je velice operativní. Stačí mít k dispozici internet, kde vyplníte velice jednoduchý formulář s osobními daty a vypíšete, kolik si chcete půjčit a s jakou splatností (krátkodobé půjčky obvykle mívají omezení splatnosti do 30 dnů).

Jakmile formulář vyplníte a odešlete ho, ihned probíhá schvalování vaší žádosti. Skutečně nedochází k žádnému zdržení. Vše je okamžitě posouzeno. Prakticky obratem do několika minut dostanete od nebankovní společnosti odpověď, zda vám byla vaše půjčka opravdu schválena. Ozve se vám operátor, který s vámi domluví podrobnosti.

Ihned poté, co dostanete zprávu o přidělení půjčky, a vše se dořeší, jsou peníze odesílány na váš účet. Díky tomu nedochází k žádnému prodlení. Většina nebankovních společností má účty u všech největších bank operujících na našem trhu. Peníze vám proto odešle vždy z účtu dané banky, kterou máte i vy. Tímto krokem se velice podstatně zrychlí převod finančních prostředků. Standardně je podle zákona na převod peněz z jedné banky do druhé lhůta jednoho pracovního dne. Jestliže ale jde o převádění peněz z jednoho účtu na druhý v rámci jedné banky, je rychlost převodu mnohem vyšší – skutečně můžete mít požadované peníze na svém účtu během několika minut.

Z výše uvedeného postupu je jednoznačně vidět, že jde o skutečně rychlý postup. Tvrzení, že dostanete své peníze už 10 či 15 minut od odkliknuti vyplněného webového formuláře s žádostí o půjčku proto rozhodně není nijak přehnané. 

DO REGISTRU NENAHLÍŽÍME

Proč je postup prověřování klientů a schválení půjčky tak rychlý a jednoduchý? Jde o půjčky bez kontroly registru, které proces velmi zkracují. Společnost nezkoumá finanční minulost klienta v rejstříku dlužníků, neposuzuje jeho bonitu. Ke každému klientovi přistupuje, jakoby měl úplně čistý štít. Záleží jenom na něm, jakou platební historií se u dané společnosti zapíše. Netíží ho nic z minulosti, co by ovlivňovalo jeho současnou pozici. Proto na tento druh půjček mohou dosáhnout i lidé, kteří nějaký záznam v registru dlužníků mají. 

POROVNEJTE SI FINANCOVÁNÍ BYDLENÍ 

Nejde ale jenom o půjčky. Většina lidí už se dnes nespokojí s pronajatým bydlením. Chápe, že jedinou jistotou je mít svoje vlastní bydlení, ve svém vlastnictví. Protože ale na pořízení vlastního bydlení obvykle nějaká částka schází, většinou se pořizuje formou hypotéky. Jenže jak vybrat takovou hypotéku, která by vás co nejméně zatížila? Nabízí se srovnání hypoték, které vám ukáže úrokové sazby, dobu splatnosti, výši hypotéky i další parametry, které vás budou při výběru způsobu financování vašeho bydlení především zajímat

Autor článku

reklama

Články ze sekce: SEO články