Seminář Unie Offshore poradců 2006, Praha, 1.11.2006

26.09.2006 | , AKONT
Tiskové zprávy


Znáte moderní metody využití zahraničních společností? Zajímá Vás, jak efektivně optimalizovat daňové zatížení a jaká jsou základní pravidla právní ochrany majetku?

Slyšeli jste již o výhodách holdingů a rádi byste se dozvěděli více?  Již popáté je pro vás připraven tradiční seminář Unie Offshore Poradců, který opět přinese řadu novinek a užitečných informací pro podnikání.

Je známou pravdou, že velké nadnárodní korporace již řadu let využívají specifika cizích právních prostředí pro zakládání společností a zvyšují tak svůj ekonomický profit. Offshore podnikání, mezinárodní daňové plánování či obecně řečeno využití zahraničních společností je jedním z nosných pilířů úspěšných firem. V dnešní době se však již nejedná o výsadu pouze nadnárodních gigantů, ale i střední a menší podniky často účinně optimalizují. S postupující globalizací a zvyšující se kvalitou obchodních vztahů navíc začínají být tyto výhody stále více přístupné. Zajímavé je rozhodně i to, že zásadní roli v mezinárodním daňovém plánování v současnosti hrají vyspělé západní státy. Uveďme například Nizozemí, Velkou Británii nebo USA. Podstatnou příčinou rozvoje offshore podnikání je stále kvalitnější legislativa států, v nichž se optimalizační struktury zakládají. Každá fungující společnost totiž znamená pro stát své rezidence příjmy do státní poklady, a tak se v podstatě všechny státy světa snaží nezaspat vývoj a přilákat do své země kapitál.

Seminář v letošním roce přinese 4 bloky odborných přednášek v tomto dynamickém oboru a nese název ZAJIŠTĚNÍ MAJETKU A DOSAŽENÍ KONKURENČNÍCH VÝHOD S VYUŽITÍM ZAHRANIČNÍCH SPOLEČNOSTÍ NA POČÁTKU 21. STOLETÍ. Uskuteční se 1.11.2006 v konferenčních místnostech Corinthia Towers Hotel na pražském Vyšehradě. Pořadatelem akce je nezisková organizace Unie Offshore Poradců (www.unieoffshore.cz) ve spolupráci s hlavním partnerem a odborným garantem přednášek  - skupinou společností Akont, leaderem na trhu mezinárodního daňového plánování (www.akont.cz). Pro letošní rok se bude obsah přednášek odvíjet od těchto 4 hlavních témat:

  1. Způsoby využití zahraničních společností v podnikání.
  2. Nebezpečí majetkových přiznání a předpokládaný vývoj do budoucna
  3. Význam holdingových společností při ochraně majetku
  4. Privátní bankovnictví a motivy jeho využití. Vliv direktivy EU o úrokových platbách.

 
Na závěr akce je připraven 2 hodinový raut, který poslouží krom občerstvení také k zodpovídání dotazů a navazování obchodních kontaktů. V loňském roce se semináře zůčastnilo cca 100 účastníků z řad veřejnosti, vlastníků a manažerů společností, daňových specialistů a zahraničních hostů.  Podrobnosti o připravované akci naleznete na http://www.akont.cz/seminare_cr_5.php. Zde najdete také podrobnosti o minulých ročnících konference.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy