Potřebujete rychle peníze?

22.08.2017 | , Asisteam s.r.o.
Komerční sdělení


Každý, kdo potřebuje peníze, má jako první variantu banku. A donedávna ani jiná možnost půjčky nebyla. Dnes je naštěstí finanční trh plný různých alternativ.

A mnoho lidí se tak v případě menších půjček před bankami naučilo dávat přednost nebankovním institucím. Ty jsou totiž ochotné vám peníze půjčit snadno a rychle. Ve většině případů navíc můžete půjčku sjednat i online z pohodlí vašeho domova.

Výhody nebankovních půjček

V současné době je bankovních i nebankovních půjček tolik, že se v nich dokáže zorientovat jen málokdo a ještě míň lidí ví, kterou si vybrat. Jak na nebankovní půjčky? První pravidlo je vybírat jen z prověřených institucí. U společností, které na trhu působí již několik let a mají dobré reference, máte jistotu, že vás ničím nepřekvapí a nikdo vás nenachytá. Porovnejte mezi sebou několik společností a vyberte si tu nejvýhodnější. Jak to zjistíte? Jakýmsi ukazatelem je výše RPSN (roční procentuální sazba nákladů). Toto číslo vám v procentech ukáže veškeré náklady spojené s půjčkou. Nejedná se jen o úroky, ale také o případné poplatky, které se mohou vyšplhat i na tisíce. A samozřejmě čím nižší, tím výhodnější.

Kdo má na nebankovní půjčky nárok?

V případě půjčky v bance se musíte probít řadou byrokratických úkonů a nařízení. Budou po vás chtít potvrzení o příjmu, potvrzení vašeho zaměstnání a mnoho dalších nadbytečných dokumentů. Když potom vším tím kolotočem papírů a úředníků projdete, může se stejně stát, že na půjčku nedosáhnete. To se vám v případě nebankovní půjčky opravdu nestane. Samozřejmě si sami musíte uvědomit, co jste a co nejste schopni splácet, ale v podstatě jsou krátkodobé nebankovní půjčky vhodné pro každého, kdo dosáhl 21 let a má alespoň základní příjem. Oproti bankovním na ně tedy dosáhnou například i důchodci nebo maminky na mateřské.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení