Zpátky do školy aneb kvalitní MBA už za rok

23.10.2017 | , MBA
Komerční sdělení


Je tu podzim a studenti se vrací zpět do přednáškových místností a učeben. I vám se naskytla šance zavzpomínat si na studentská léta a na pár dní v roce se vrátit zpět do lavic. Nabízí se vám jedinečná možnost si rozšířit vzdělání a dosáhnout titulu MBA na Cambridge Business School.

Během jednoho roku zde získáte nejen titul MBA, ale mnoho dalších neméně důležitých věcí a poznatků. Kvalitní MBA vám není jen ozdobou na vizitce, je to něco, co zvýší vaší prestiž, postrčí vás výš k lepšímu finančnímu ohodnocení a odliší vás od ostatních. Dnešní trh práce je přesycen tituly s teoretickými vědomostmi, ale mít znalosti z praxe, co jen tak nikdo nemá, vám pomůže vystoupit z řady. MBA totiž není jen pár písmen za jménem, je to zkratka, která říká, že jste své dosavadní znalosti rozvíjeli do hloubky, že máte chuť a odhodlání se i nadále celoživotně vzdělávat, i když už dobrou práci máte. Na Cambridge Business School vám budou předány vědomosti, které jsou nad rámec klasického vysokoškolského vzdělání a navíc absolvováním studia získáte i mezinárodní certifikát IES.

Finanční management a jiné zajímavé obory

V nabídce najdete mnoho zajímavých studijních programů, za zdůraznění stojí hlavně program Finanční management a účetnictví, který posune vaše znalosti účetnictví a financí ještě dál. Je navržen tak, aby dopomohl k lepšímu hospodářskému výsledku vaší firmy. V tomto oboru si najdou své všichni, od účetních, přes podnikatele až po finanční ředitele firem. Neméně významným je i program Management a Leadership zaměřený tak, aby student získal všechny vlastnosti vysoce postaveného profesionálního manažera. Mimo jiné si v tomto programu student zdokonalí komunikační schopnosti, vedení a motivování týmu a schopnost osobního rozvoje.

Flexibilita studia

E-learningová forma studia MBA umožnuje profesní rozvoj komukoliv z celé České republiky a Slovenska, kdo stojí o to se dále plnohodnotně rozvíjet. Studium není časově nijak náročné, přednášky jsou plánovány pouze čtyřikrát ročně. Navíc studium probíhá vždy v sobotu, tedy tak, aby vám nezasahovalo do vašich pracovních záležitostí. Na Cambridge Business School chápou, že se studenti nechtějí učit prázdné fráze a definice, které s reálným působením firmy mnohdy nemají moc společného a horko těžko se dají na něco aplikovat, proto je studium opřeno hlavně o praxi a příklady z profesního života lektorů, které vám umožní si vše lépe zapamatovat a později využít k vašemu prospěchu.

Pokud máte jen středoškolské vzdělání, nezoufejte! Je možné také zde studovat a získat titul BBA a následně pak dosáhnout i na MBA na jednom ze třinácti specializovaných oborů. Po ty, kteří jsou pro změnu orientováni převážně do právnické sféry je tu možnost se rozvíjet cestou studiem LLM, což je velmi uznávaný obor zaměřený výhradně na soukromé a obchodní právo.

Přihlásit se ke studiu je velmi jednoduché. Vše zvládnete online na stránkách Cambridge Business School, kde jen vyplníte přihlášku a je to. Není na co čekat, běžte a zajistěte si své místo na tento rok právě teď.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení