Petr Morcinek uspořádal plavbu pro 700 lidí

04.06.2018 | , M&M reality
Komerční sdělení


Majitel holdingu M&M reality Petr Morcinek pozval sedm set svých spolupracovníků a dalších hostů na největší firemní dovolenou, jakou kdy jakákoliv česká firma uspořádala. Akce, které se zúčastnil také zpěvák Richard Krajčo s celou kapelou Kryštof, se odehrála na zaoceánské lodi s názvem SIMFONIA.

Pět prosluněných květnových dní se pracovníci a obchodní partneři holdingu M&M Reality plavili po nádherných přístavech v Jaderském moři. Vypluli z italských Benátek a postupně navštívili perly Jadranu – slovinský Koper, chorvatské přístavy Zadar a Dubrovník a před připlutím zpět do Benátek ještě útulnou italskou Anconu. Na luxusní zaoceánskou loď je pozval majitel holdingu Petr Morcinek, který k tomu říká: „S organizací naší tradiční firemní dovolené to máme rok od roku těžší. Už v minulých třech letech jsme objednávali několik hotelů v Mexiku, na Kubě nebo v Dubaji, protože jsme se nikdy do jednoho nevešli.“

Letos navíc zaměstnanci největší realitní kanceláře v zemi dostali od vedení firmy slib, že se čtvrtina z nich za zásluhy zúčastní největší firemní dovolené všech dob. „Tím jsme se tak trochu chytili do pasti, až jsme nakonec s managementem dostali spásný nápad. Vždyť jsme stejně všichni na jedné lodi!,” popisuje Petr Morcinek, proč padla volba právě na plavbu po moři.

Na lodi si bezmála sedm stovek hostů společnosti M&M Reality užívalo all inclusive status. A bylo opravdu z čeho vybírat! Sinfonia italské plavební společnosti MSC Cruises, která pořádá úspěšně okružní plavby již více než 30 let, je loď o 13 palubách. Na těch se nachází mnoho restaurací a barů nebo třeba kasino a divadelní sál. K dispozici je samozřejmě i řada sportovišť, wellness se saunami, masážemi a kosmetickým salónem a mnoho dalších atrakcí.

Kromě luxusu, který zaoceánská loď sama o sobě nabízí, připravil Petr Morcinek svým hostům ještě jedno obrovské překvapení. Nalodil totiž i jeho kamarád Richard Krajčo s celou kapelou Kryštof. Pasažéři si tak v divadelním sále, který praskal ve švech, dosyta vychutnali jejich dvouhodinový koncert.

Z plavby na luxusní zaoceánské lodi plánuje Petr Morcinek udělat tradici, kterou bude i v budoucnu odměňovat nejschopnější makléře, finanční a investiční poradce, pojišťovací specialisty, zaměstnance centrály, management, ale i obchodní partnery největší realitně finanční skupiny na tuzemském trhu.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení