Za tisícikorunový úvěr zaplatíte od 33 Kč. Kdo nabízí nejlevnější mikropůjčku?

13.08.2018 | , Dotfox
Komerční sdělení


Mikropůjčky patří mezi zrádné úvěrové produkty. Jsou typickým příkladem toho, že i z malé půjčky může vyrůst dluh obřích rozměrů. Na druhou stranu, pokud k mikropůjčkám přistupujete s obezřetností a se zodpovědností, mohou být i skvělým řešením nejednoho finančního problému.

 

Jestliže každý měsíc bojujete s penězi a sotva poplatíte nejnutnější náklady na živobytí, pak pro vás žádná půjčka nebude vhodná. Jste-li s financemi na štíru, je zapotřebí svou životní situaci chytnout za jiný konec. Místo půjček se tak raději snažte snížit výdaje na minimum, nebo zvýšit příjmy. Mnohdy postačí najít si levnější pronájem, nebo víkendový přivýdělek. Co ale dělat, když je půjčka před výplatou jediným řešením? Pak sáhněte po mikropůjčce. Získat můžete jen pár tisíc korun na pár dní.

Nejlevnější mikropůjčku získáte za 33 korun

Půjčit si nemusíte nutně jen desítky až stovky tisíc korun, především nebankovní společnosti myslí na drobné výdaje a nabízí tak spotřebitelům mikropůjčky, které pokryjí náhlý výpadek příjmů, nenadálé navýšení nájmu nebo nepříjemný nedoplatek za energie.

U mikropůjček je ale důležité být na pozoru kvůli vysoké roční procentní sazbě nákladů, tu je totiž obvykle nutné přepočítat na měsíční, týdenní či denní. Jen tak nebudete překvapeni, že za tisícikorunovou půjčku zaplatíte třeba i 600 Kč.

Nejlevněji v rámci mikropůjček vychází půjčka Kamali. Za tisícikorunový úvěr od Home Credit totiž zaplatíte jen 33 Kč, rovných 300 Kč vám naúčtují za půjčku ve výši 1 000 Kč v Kredito24 a zmiňovaných 600 Kč si připravte na půjčku od CreditKasa.

 

Kolik přeplatíte za půjčených 1 000 Kč s dobou splatností 30 dní?

Půjčka

Nad 1 000 Kč zaplatíte navíc

Kamali

33 Kč

ViaSMS

276 Kč

Zaplo.cz

290 Kč

Kredito24

300 Kč

Credtion

330 Kč

Ferratum

330 Kč

CreditPortal

450 Kč

CreditKasa

600 Kč

Zdroj: Kamali.cz

 

Tisíc korun si můžete půjčit i zadarmo. Jaká jsou úskalí bezplatné půjčky?

Hledáte vhodnou půjčku poprvé? Nevíte, kde začít? Pak můžete mít pár tisíc korun i zadarmo. Nové zákazníky se snaží nebankovní společnosti totiž nalákat na první půjčku zdarma. Za bezplatný úvěr nezaplatíte ani korunu navíc. To, co si půjčíte, také zaplatíte. Nic víc, nic míň.

Nebojte, nejedná se o žádný podvod, jde o velmi atraktivní nabídku, kterou poskytovatelé využívají v rámci konkurenčního boje. Avšak pozor, stačí, abyste se opozdili se splácením, a výhodný bezúročný úvěr se rázem stane úročeným závazkem. Kromě úroků vám začnou naskakovat také poplatky z prodlení a malá drobná půjčka vyroste v dluh obřích rozměrů. Bezplatný úvěr proto volte jen tehdy, víte-li se stoprocentní jistotou, že budete mít na řádné a včasné splácení.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení