Splňte si svá novoroční předsevzetí s klinikou Medik Haus!

07.01.2019 | , MEDIK HAUS
Komerční sdělení


Víte, že více jak 70% Čechů si za nejčastější novoroční předsevzetí dává hubnutí a změnu postavy?

Převratné a neinvazivní ošetření lipoX SLIM v kombinaci s vhodným jídelníčkem Vám to hravě splní!

Skoro každý z nás hledá způsob, jak se trvale zbavit tuku na celém těle a získat postavu snů, ale skoro nikdo z nás to „opět“ nedokáže. Rozhodně ne sám a bez pomoci nějakého „zázraku“. A my Vám tento „zázrak“ nyní chceme představit. Slogan „Nehubněte, zhubněte“ se stal již takřka legendárním pro klienty estetické kliniky Medik Haus. Pro rok 2019 přichází tato renomovaná klinika s převratnou novinkou v oboru a to bezbolestnou liposukcí lipoX SLIM.

Medik Haus je klinika estetické péče, která se pyšní mnoha lety zkušeností a která je dlouhodobě průkopníkem nových technologií v dermatologii a estetické medicíně. Z tohoto důvodu byla již před dvěma lety zvolena oficiální klinikou národní soutěže krásy Česká Miss. Dlouhé roky pečuje o tisíce klientů, kteří se do péče kliniky pravidelně vracejí, což je tím nejlepším vysvědčením profesionálního týmu.

Vraťme se ale k představení absolutní novinky roku 2019 v oblasti redukce váhy a formováni postavy, bezbolestné prémiové liposukci lipoX SLIM.

Nejnovější technologie z USA a Koreje

Frakční mikro-fokusovaný ultrazvuk na redukci tukových buněk s přesnou kontrolou síly a nasměrování energie. Mikro-fokusovaný intenzivní ultrazvuk prochází tkání do tukové vrstvy bez jakéhokoli poškození okolí a trvale narušuje podkožní tuk, který je pak přirozeně metabolizován.

Energie mnoha jiných technologií na odstranění tuků (například laser, radiofrekvence, kryolipolýza nebo kavitace) se nachází v blízkosti povrchu kůže silně absorbovaného rozptylu, který omezuje vniknutí do podkožního tuku. Naproti tomu energie lipoX SLIMu dokáže projít přes horní vrstvy kůže a cíleně zasáhnout tukové tkáně bez poškození kůže nebo okolní tkáně. Jiné technologie často používají nízké intenzity energie, nízké frekvence nebo rozostřené energie, což vyžaduje vícenásobné opakování ošetření, které nemusí vést k požadovaným výsledkům.

Výsledky lipoX SLIMu jsou ale zcela jiné! Vědecký výzkum technologie trval neuvěřitelných 10 let a výsledky tomu odpovídají. Klinické studie ukázaly průměrné zmenšení obvodu pasu mezi 4 až 7 cm.

Staňte se jedním z mála, kdo si dokáže splnit své novoroční předsevzetí. Nehubněte, zhubněte!

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení