Lendu: Úvěr od investorů do 48 hodin

01.07.2019 | , ACEMA
Komerční sdělení


Nový a moderní způsob financování podnikatelského záměru. To je Lendu. Lendu propojuje ty, kteří peníze mají, s těmi, kteří je potřebují, a to jednoduše a bez banky. Podnikatelé navíc nemusí na peníze dlouho čekat.

Většina lidí chodí pro úvěr do banky. Ta přijímá vklady od lidí a firem proto, aby je mohla lidem a firmám půjčovat. Prostě spojuje střadatele a žadatele o úvěr, a za to si nechává zaplatit tučné úroky. Jenomže existuje i jiná forma, jak si půjčit.

Takzvané P2P půjčky jsou v Česku stále populárnější a díky Lendu je mohou nyní využít i menší a střední podnikatelé s minimálně roční historií. Nemusí přitom čekat, až se na jejich podnikatelský záměr složí investoři. Peníze dostanou rychle a bez velkého papírování. To je hlavní výhoda Lendu oproti jiným platformám.

Funguje to jednoduše. Aby podnikatelé nemuseli dlouho čekat, poskytne jim úvěr nebankovní společnost Acema. Žádost přitom trvá vyplnit jen pár minut a rozhodnutí padne do 48 hodin. Jakmile podnikatel dostane peníze, směřuje půjčka obratem na trh půjček Bondster, kde si ji mohou rozebrat investoři. Lendu tak představuje unikátní spojení mezi poskytovatelem úvěru a P2P trhem půjček.

Podnikatelé mohou na Lendu žádat až o 15 milionů bez zajištění nemovitostí. Úrok přitom začíná na solidních 4,99 %. Podobným způsobem si v minulosti došly pro finance společnosti jako Leo Express, výrobce sportovních potřeb Salming nebo vinařství Chateau Lednice Group. Lendu je alternativa k bankovnímu financování podnikatelů – levná, rychlá a jednoduchá. Využijte nabídky rychlých peněz ještě dnes na lendu.cz.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení