Equa bank má vlastní bankomaty. Kde je najdete?

09.12.2019 | , Dotfox
Komerční sdělení


Klienti Equa bank dostali předvánoční dárek, banka zprovoznila vlastní bankomaty a dokonce s možností vkladu. Ty ale kromě výběru a možnosti vkladu hotovosti v českých korunách budou umět i mnohem více. Kolik vkladomatů Equa bank letos spustí a co vše tato novinka klientům nabídne?

Equa bank se při realizaci svých bankomatů spojila s předním světovým výrobcem, a to s japonskou firmy OKI. Spolu vytvořily moderní zařízení, která umožňují nejen klasiku v podobě výběru, ale i vkladu. Přebytečnou hotovost tak nyní nemusíte nosit v peněžence, schovávat doma pod polštářem nebo s ní chodit osobně na pobočku, snadno a rychle ji vložíte do jednoho z vkladomatů

Kolik bankomatů Equa bank zprovoznila a co vše nabídnou?

Banka v současné době provozuje už 14 bankomatů s možností vkladu, do konce roku by ale ráda zprovoznila ještě další dvě zařízení. Kolik jich pak do českých měst nainstaluje v novém roce, je zatím ve hvězdách. 

Vkladomaty od Equa Bank mají oproti konkurenci jednu velkou výhodu. Moderní zařízení nejsou uzpůsobeny jen pro příjem české měny, přijímají také vklady na cizoměnové účty v eurech a v amerických dolarech. Zřízení a vedení těchto účtů je zcela zdarma, nezbytné pouze je, aby účet byl přiřazen k platební kartě. Tuto podmínku jednoduše splníte pár kliky v internetovém či mobilním bankovnictví.

Kde všude mohou klienti Equa bank bezplatně vybírat a vkládat peníze?

Equa bank má jasný cíl, a to stát se přístupnou, jednoduchou a moderní bankou, kterou budou mít klienti rádi. Výhodné online půjčky už tak nestačí, a proto je nutné dále služby modernizovat. Díky tomu, že banka umožnila vkládat i cizí měnu se navíc dostala o krok vpřed před konkurenci, a tak je to právě Equa bank, kdo v současné době udává nové trendy na bankovním trhu.

Banka také byla jedna z mála, která jako první nabídla klientům zdarma výběry ze všech bankomatů na území České republiky, což představuje více jak 5 000 výběrových míst. Občané pak mohou využívat i bezplatné vklady na jedné z 3 400 poboček České pošty. I přestože banka nedisponuje hustou sítí poboček jako jiné velké bankovní domy, snaží se být svým klientům stále nablízku.

Kde se nachází vkladomaty od Equa bank?

V současné době nové vkladomaty od Equa bank přijímají pouze karty Mastercard, v průběhu několika dní ale budou akceptovat také karty VISA. A kde všude se lze aktuálně s  moderním zařízením setkat? Nebojte, nejsou všechny umístěny pouze po naší metropoli. Kromě Prahy bankomaty najdete také například v Brně, v Ostravě, v Plzni, v Ústí nad Labem, v Mladé Boleslavi, v Opavě nebo ve Zlíně.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení