I úspěch na burze jde financovat crowdfundingem

06.04.2020 | , Stockx
Komerční sdělení


I úspěch na burze jde financovat crowdfundingem, StockX je toho jasným důkazem a příkladem. StockX, to je projekt automatického a poloautomatického obchodního systému, který získal finanční kapitál díky stále více oblíbenému skupinovému financování, tedy takzvanému crowdfundingu. Už deset měsíců od vkladu investorům vydělává. Stockx v úspěchu pokračuje a je možné se na projektu podílet. 

I úspěch na burze jde financovat crowdfundingem, StockX je toho jasným důkazem 

StockX, to je projekt automatického a poloautomatického obchodního systému, který získal finanční kapitál díky stále více oblíbenému skupinovému financování, tedy takzvanému crowdfundingu. Už deset měsíců od vkladu investorům vydělává. A ne málo, výnos dosáhl 15,90 % p.a. za rok 2019. Vedle toho tvoří rezervní fond ze zisků z obchodů. 

Bez emocí, se zkušenostmi

Automatické a poloautomatikcé obchodování eliminuje lidské emoce. Ty totiž většinou stojí za neúspěchem burzovních makléřů. „Vytvořili jsme několik automatických obchodních systémů, které jsme postupně vyvíjeli. Přestože se situace na trzích rok od roku mění, obchodní systém drží velmi stabilní kapitálovou křivku,“ doplňuje Roman Hrubý, vedoucí dealingového oddělení StockX.

StockX vznikl v říjnu 2018. V únoru 2019 pak ve dvou etapách financování získal na crowdfundingové platformě Invester téměř dva a půl milionu korun. Na základě získané investice se projekt a s ním i jeho autoři významně posunuli.

V rámci vývoje a testování burzovních obchodů vznikalo několik druhů investičních strategií. „Určité části strategií jsme naprogramovali tak, že fungují tedy zcela samostatně,“ vysvětluje Roman Hrubý. „Nejlepších výsledků prozatím dosahujeme právě poloautomatickým systémem,“ dodává. 

Stockx na vlně úspěchu roku 2020 pokračuje dále

Po crowdfundingové injekci se společnost posunula a nastavila si cíle na další období. „Naším cílem je pro nově získaný kapitál dosahovat obdobných zisků, co v současnosti. “ vysvětluje Pavlína Kavková, statutární ředitelka. 

„Aktuálně jsme emitovali prioritní dividendové akcie, ve výši 10.000.000,- Kč, kde nabízíme právě možnost se na tomto projektu podílet, a profitovat z nové inovatní myšlenky s obrovským potenciálem,” dodává Pavlína Kavková. Více se o zatimních listech dozvíte na našem webu www.stockx.cz, kde si můžete mimo jiné objednat prioritní dividendové akcie.

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení