Banky utahují kohoutky. Kde získat úvěr?

19.05.2020 | , NEY spořitelní družstvo
Komerční sdělení


Většina podnikatelů byla silně postižena dosavadními opatřeními proti šíření koronaviru. Velká část z nich nebyla připravena na tak výrazný propad toku hotovosti a snaží se zachránit chod podnikání, jak se jen dá. Banky utahují kohoutky a stát moc nepomůže. Kde tedy lze získat úvěr pro firmy a živnostníky?

Nadějí byly balíčky opatření, které připravila vláda. Bohužel úvodní nadšení rychle vyprchalo. Žadatelé buď žádosti, i kvůli svojí složitosti, nestihli podat a program byl již vyčerpán a ti šťastnější, kterým se to i přesto podařilo, byli často odmítnuti. Opatření tedy plně svůj účel nesplnilo a podnikatelé se začínají obracet na své banky, které je ale i přes částečné státní záruky odmítají, jako rizikové žadatele, financovat. 

Další možností, kam se obrátit, je nebankovní sektor, kde jsou úrokové náklady výrazně vyšší, anebo si najít spolehlivého partnera někde mezi. Takovým spolehlivým partnerem vašeho podnikání může být NEY spořitelní družstvo, které stojí na trhu mezi bankovními institucemi a nebankovními společnostmi, ale s výrazným charakterem bankovní instituce, jelikož je plně pod regulací České národní banky. 

„Podnikatelům se snažíme v současné těžké době vyjít maximálně vstříc a nabízíme širší spektrum úvěrů ušitých na míru danému klientovi. V NEY spořitelním družstvu poskytujeme jak provozní úvěry, které se hodí pro pokrytí provozních nákladů malých a středních firem, tak úvěry investiční nebo úvěry pro developery.“ říká Aleš Pospíšil, předseda představenstva a dodává: „V našem spořitelním družstvu se oproti bankám snažíme být našim klientům mnohem blíže a hledat pro ně řešení financování dle jejich individuálních potřeb.“ 

NEY myslí i na nefiremní klienty a v jeho portfoliu najdete také spotřebitelské úvěry zajištěné zástavním právem k nemovitosti.

Proč zrovna NEY? Odpověď hledejte v osobním přístupu a výhodných podmínkách

NEY spořitelní družstvo nabízí úvěry s dlouhodobě stabilním úročením. Jaký z nich je pro vás vhodnější či jakou částku byste chtěli měsíčně splácet, pomáhá určit kalkulačka dostupná na webu družstva. Tato kalkulačka je však pouze orientační. Konkrétní řešení vašeho financování vám vždy nejlépe připraví specialista při osobním jednání.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení