Nejlevnější pojištění auta: Použijte srovnávač a získejte peníze zpět

22.04.2021 | , Tipli
Komerční sdělení


Nejlepší způsob, jak najít nejlevnější pojištění vozidla, je využít srovnávač pojištění. Je to rychlé, snadné, efektivní. Skvělou nabídku ze srovnávače můžete navíc spojit s cashbackem od Tipli a získat peníze zpět.

Zdroj: Pixabay.com

Zapomeňte na pobočky

Jestli nechcete platit nic, co nemusíte, pak rovnou zapomeňte na sjednávání pojištění na pobočce. Většina pojišťoven vám dá totiž automaticky nemalou slevu za sjednání pojištění online. Jinými slovy, pokud půjdete na pobočku, zaplatíte víc. Například ČSOB pojišťovna nabízí slevu 20 % za vyřízení pojistky po internetu.

Sjednání na webu je navíc mnohem rychlejší. Pokud se rozhodnete pojištění zaplatit kartou online, platí pojistka prakticky okamžitě. Do pár minut vám přijde e-mail se smlouvou a prozatímní zelenou kartou. Tu si vytisknete a můžete za volant. Nemusíte nic podepisovat, nikam chodit, nic posílat. Řádná zelená karta vám za pár dní přijde poštou a nahradí tu dočasnou.

Exkluzivní nabídky srovnávačů

Tu nejlepší cenu vám ovšem zajistí teprve srovnávače pojištění. Nejen proto, že okamžitě získáte přehled v nabídkách pojišťoven, ale hlavně proto, že takové srovnávače (či spíše firmy, které je provozují) mají s pojišťovnami vyjednané exkluzivní ceny, které jinde nenajdete. Zkuste si například sjednat na ePojištění.cz havarijní pojištění a zjistíte, že nabídky jsou znatelně výhodnější.

Využijte cashback a nechte si zaplatit

Ovšem i mimořádnou cenu, kterou vám garantuje srovnávač pojištění, lze ještě vylepšit. A sice pomocí cashbacku. Tyto „peníze zpět“ vám zaplatí český portál Tipli, ten má totiž zase sjednané partnerství s e-shopy a firmami prodávajícími služby online (kam patří i pojišťovny a srovnávače). Za to, že těmto firmám přivádí zákazníky, dostává provizi. A aby zákazníky motivoval k nákupu, rafinovaně se s nimi o tuto provizi rozdělí. To pro vás znamená, že pokud si pojištění sjednáte tak, že se na web srovnávače tzv. prokliknete z Tipli, dostanete část peněz za pojistku zpátky.

Nejlevnější pojištění auta tedy sjednáte následovně:

  1. Otevřete si web Tipli.cz a nejděte si srovnávač pojištění, přes který si chcete zařídit pojistku, např. Pojištění.cz. Klikněte na tlačítko „Nakoupit“ a počkejte, až budete přesměrováni na stránky srovnávače.
  2. Na srovnávači vyplňte všechny potřebné informace a vyberte si z nabídek tu, která se vám zamlouvá nejvíce.
  3. Objednávku potvrďte a rovnou uhraďte platební kartou. Díky tomu začne platit okamžitě (pokud jste jako datum začátku platnosti zvolili den sjednání).
  4. Radujte se z ušetřených peněz. Cashback vám Tipli připíše o několik dní později, jakmile dostane potvrzení od prodejce/pojišťovny, že je vše v pořádku (a vy jste se například nerozhodli odstoupit od smlouvy).

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení