FinTech aplikace DUEL a Cashbot se spojují

15.02.2022 | , unsplash.com
Komerční sdělení


Účetní program DUEL nyní umožňuje ve spolupráci s FinTech start-upem Cashbot řízení finančního toku přímo ve své aplikaci. Podnikatelé tak mohou ještě jednodušeji proplácet faktury, navíc získají možnost nechat si proplatit peníze z vydaných faktur ihned. Jak to funguje?

Cashbot a DUEL – o co vlastně jde?

Účetní program DUEL má na svědomí společnost Ježek SW, která na trhu působí už 25 let. Původní účetní program této společnosti vznikl ještě v době Československa – šlo o oblíbené Účto, které si získalo za pouhé dva roky 10 000 uživatelů.

Ježek SW přitom celých 25 let pracovat na zdokonalování svého účetního programu, až se z něj vyvinul dnešní, výrazně komplexnější DUEL.

DUEL neusnadňuje práci pouze účetním. Umí toho mnohem více.

Např. vystavit fakturu, řešit mzdy či optimalizovat skladové zásoby. Samozřejmostí je moderní design a cloudové řešení. DUEL vám prostřednictvím automatizace zvládne ušetřit spoustu času i starostí.

Co je Cashbot?

Cashbot pomáhá podnikatelům zajistit peníze na podnikání do 30 minut, a to rovnou několika způsoby. Buď prostřednictvím financování faktur nebo čerpáním podnikatelského úvěru. Cashbot pomáhá s řízením Cashflow jak po praktické, tak i teoretické stránce.

Co znamená spojení DUEL s Cashbot?

Spojení sil těchto dvou FinTech společností znamená usnadnění práce mnoha podnikatelů. V DUELu můžete nově přijatou fakturu nejen evidovat, ale také rovnou proplatit, a to i v případě, že teprve na prostředky k proplacení čekáte.

Vystavili jste zákazníkovi fakturu s delší splatností, ale peníze by se vám hodily hned? I o to se umí Cashbot a DUEL postarat a fakturu vám proplatí ihned.

Jak spojení DUELu a Cashbota funguje?

Pokud máte účetní program DUEL, stačí se zaregistrovat na Cashbotu, čímž získáte limit pro financování vašeho podnikání.

Tento limit můžete pohodlně použít kdykoliv prostřednictvím programu DUEL k proplacení přijatých či vydaných faktur.

Díky tomuto propojení vždy přesně víte, s jakou rezervou můžete počítat. Současně ji získáte na pár kliknutí bez pochůzek po bankách a dlouhých schvalovacích procesů.

Spojení DUELu a Cashbotu podnikatelům umožňuje mnohem efektivnější práci s cashflow a šetří čas.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení