Zajímavé online služby pro vaše finance

23.09.2022 | , LeadGenia
Komerční sdělení


Tápete ve světě financí a rádi si necháte poradit v oblasti hypoték, životního pojištění, půjček nebo investování do drahých kovů nebo jiných zajímavých komodit? Získejte cenné informace a rady na půdě financí a využijte některé z i internetových služeb. 

freepik.com

To nejlepší pro vaše volání a internet

Hledáte pro vás co nejvýhodnější mobilní tarif a internetové připojení pro domácnost? Se službou Nevolame.cz, která funguje jako šikovný a nezávislý srovnávač tarifů, budete mít přehled o všech, které jsou právě k dispozici. Zároveň si můžete obstarat i výhodný a rychlý internet. Stačí jen zadat adresu vašeho bydliště a systém už pro vás během chvilky vyhledá všechny dostupné možnosti internetového připojení a nabízených poskytovatelů internetu.

Zlato a stříbro nejen jako šperk, ale jako výhodná investice

Zlato a stříbro už dávno nemusí být jen šperkem a ozdobou, ale i výhodnou investicí. V internetovém obchodě Goldy.cz mžete investovat vaše finance do drahých kovů, jako je zlato, stříbro, platina a další. A proč právě do nich? Drahé kovy neztrácí na hodnotě, a kromě toho je budete mít fyzicky doma, ať už ve formě cihliček, mincí nebo slitků. Zároveň tu lze i využít možnosti zpětného výkupu zlata a stříbra. 

Vyzkoušejte investování do poštovních známek

Láká vás investování do poštovních známek, ale v této oblasti nejste příliš zběhlí? Nechte si poradit od zkušených filatelistů na Fildy.cz a vyberte si nejvhodnější portfolio, které bude plně vyhovovat vašim možnostem. Až získáte svoji první vlastní sbírku známek, kromě potěšení vám přinese i příjemné zhodnocení vaší investice. Navíc získáte spoustu výhod jako například 2x do roka poštovné zdarma nebo neplacení poplatků za nákup a prodej.

Nechte si poradit s nastavením životního pojištění na míru vašim potřebám

Potřebujete pomoc se sjednáním správným nastavením životního pojištění? Specialisté na Financnipatron.cz vám pomohou vše nastavit tak, aby životní pojištění bylo přesně na míru vašim potřebám a optimálně krylo důležitá rizika. Ať už se jedná o pojištění, hypotéky nebo finance, vždy tu naleznete ty správné odborníky.

Výhodné a flexibilní úvěry jako snazší cesta k penězům

Potřebujete půjčit peníze a chcete, aby to pro vás bylo, pokud možno co nejvíce výhodné? Vydejte se na snazší a příjemnější cestu k penězům. Využijte moderní srovnávač půjček Lundea a ověřte si ve více než 40 parametrech, která půjčka je pro vás nejlepší. Chce spíš menší nebo větší? Pro zaměstnané nebo živnostníky? Stačí jen zadat své parametry a vybrat si z dostupných nabídek. Navíc celý proces vyřídíte z pohodlí vašeho domova a bez zbytečného papírování. 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení