Vydavatelství Mladá fronta nově povede Karel Novotný

02.07.2020 | , Finance.cz
Tiskové zprávy


Praha 2. července 2020 – Vydavatelství Mladá fronta nově povede Karel Novotný, dosavadní ředitel divize Tištěných titulů. Karel Novotný působí ve vydavatelství Mladá fronta od roku 2012, kdy nastoupil na pozici ředitele divize Medical Services a ředitele divize HUB, v nichž působil až do minulého roku, kdy převzal řízení všech tištěných titulů společnosti Mladá fronta a.s.

Vedení vydavatelství se Karel Novotný ujal od poloviny června 2020. Hlavním cílem vedení společnosti nyní bude dovést vydavatelství k plánovanému prodeji novému vlastníkovi.

Úlohou Karla Novotného je plné zachování provozu a umožnění transparentního prodeje společnosti budoucímu strategickému investorovi, který rozhodne o jejím fungování v rámci nové akcionářské struktury.


Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je moderní vydavatelství s pětasedmdesátiletou tradicí. Vlajkovou lodí vydavatelství je týdeník Euro a portál Euro.cz. Spolu s týdeníkem Euro vychází také Top speciály, lifestylové magazíny Esence a Hipster. Divize Online provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších 12 specializovaných online titulů. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 250 nových knižních titulů pro širokou veřejnost a odborníky ve zdravotnictví. Portfolio vydavatelství Mladá fronta doplňuje divize Tištěné tituly, kam patří především auto-moto a hobby magazíny, zdravotnické časopisy, pro nejmenší děti časopis Puntík, magazín Maminčin Puntík a časopis Tečka pro děti od šesti let. V divizi HUB se pravidelně realizují odborné i společenské akce a projekty.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Tiskové zprávy