Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Španělsko chce prodat podíly v loterijní firmě a letištích

Španělsko chce prodat podíly v loterijní firmě a letištích

Finance.cz, 2010-12-01 14:35:13

Španělsko chce prodat podíl 30 procent ve státní loterijní společnosti a podíly v největších letištních v zemi, v Madridu a Barceloně. Uvedl to předseda vlády José Luis Zapatero. Privatizace má uklidnit obavy investorů z finančních problémů země.

V rámci nových opatření rovněž stát umožní, aby soukromé společnosti mohly vlastnit podíl až 49 procent v letištích a firmách poskytujících letištní služby. Španělsko rovněž přestane od února vyplácet měsíčně 420 eur (10.500 Kč) nezaměstnaným, kteří již nemají nárok na podporu v nezaměstnanosti.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 01.12.2010

11:20 - ČEZ: regulátor stanovil ceny pro 2011Podle ERÚ se ceny elektřiny pro české domácnosti od 1. ledna zvýší v průměru o 4,6%.

17:26 - Řežábek nepodpoří žádost České republiky o přijetí do eurozónyČlen bankovní rady České národní banky Pavel Řežábek nepodpoří případnou žádost České republiky o přijetí do eurozóny.

16:22 - Německý ministr Brüderle připustil možné bankroty zemí eurozónyNěmecký ministr hospodářství Rainer Brüderle dnes připustil, že bankroty členských států eurozóny jsou teoreticky možné.

Reklama
   
Rejstříky - subjekty

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - osoby

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - subjekty

        Rejstriky.finance.cz
        Rejstříky - adresy

          Rejstriky.finance.cz