Fair Credit představuje nové produkty – Fajn půjčku Max a Fajn půjčku Gratis

04.09.2017 | , Fair Credit International
Tiskové zprávy


Společnost Fair Credit začíná od dnešního dne nabízet nové úvěrové produkty – Fajn půjčku Max -, která umožňuje fyzickým osobám získat peníze prakticky na cokoliv.

Jedná se o vyšší částky, které jsou určené zejména pro klienty na rekonstrukce či pro drobné živnostníky na rozjezd podnikání. Novinkou je i malá půjčka Fajn půjčka Gratis do 4 000 Kč s 0 % RPSN.

V případě Fer půjčky Max jde o bezhotovostní úvěr ve výši od 40 tisíc do 150 tisíc korun a umožňuje financovat jakékoliv větší plány a potřeby. Fair Credit slibuje žadatelům o úvěr schválení žádosti do 48 hodin. „Spuštěním těchto půjček chceme rozšířit nabídku našich úvěrových produktů. Věříme, že nový typ úvěru ocení spotřebitelé, kteří potřebují peníze na nákup například družstevních bytů či na rekonstrukce bytů," říká Miroslava Krupková, divizní ředitelka obchodu společnosti Fair Credit. Nová Fajn půjčka Max doplňuje zavedený úvěrový produkt Fajn půjčka, kterou firma nabízí ve výši od 4 tisíc do 50 tisíc korun. Stejně jako u bank nemá Fair Credit žádné poplatky za posouzení či poskytnutí úvěru ani za vedení úvěrového účtu.

Další novinkou je, že od dnešního dne Fair Credit poskytuje Fajn půjčku Gratis. Jedná se o malou hotovostní půjčku do 4 tisíc korun a je určena pro nové klienty. Výhodou je, že úroková sazba je 0 % a 0 % RPSN a je kompletně bez poplatků. Oba bezúčelové produkty je možné si během pár minut sjednat online prostřednictvím internetu.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: Tiskové zprávy