eWay-CRM patří mezi 20 nejlepších systémů řízení vztahů se zákazníky na světě

07.12.2017 | , eWay-CRM
Tiskové zprávy


Produkt eWay-CRM české společnosti eWay System byl prestižním serverem Capterra vybrán mezi 20 nejlepších CRM (řízení vztahů se zákazníky) softwarů z celkového počtu 550 hodnocených.

eWay-CRM software byl vyhodnocen jedním z Top 20 nejlepších CRM softwarů v poměru cena/výkon (Тор 20 Most Affordable CRM Software) webem Capterra - největší platformou pro vyhledávání a hodnocení softwaru na světě. Capterra má největší množství online hodnocení uživatelů softwaru v několika stech kategorií. Byla založena v roce 1999 a od roku 2015 ji vlastní známá společnost Gartner, lnc. Top 20 nejlepších CRM softwarů je nezávislé posouzení, které hodnotí funkce systémů, jejich cenu, hodnocení samotnými zákazníky a celkovou výkonnost a kvalitu.

Platforma Capterra má na seznamu přes 550 CRM softwarů, takže umístění v top 20 v rámci CRM softwarů je pro českou společnost obrovský úspěch. „Posuzovali jsme CRM software z hlediska toho, jaké možnosti nabízí, jejich cenu a také to, jak samotný produkt hodnotí právě stávající uživatelé, co o produktu píší a říkají, jak se jim pracuje. eWay-CRM jsme posuzovali poprvé a ihned dosáhl vysokého hodnocení 92 % ze 100 % možných,“ uvedla Kaitie Konelly, předsedkyně komise, která software posuzovala. „Chceme zákazníkům nabízet co nejefektivnější nástroj na správu a řízení malé a střední firmy za velmi dostupnou cenu. Toto prestižní ocenění je důkazem, že jdeme správným směrem. Důležité jsou nejen znalosti softwaru a CRM, ale porozumět našim zákazníkům, životu a problémům běžné firmy. Tento úspěch nás nadále zavazuje naplňovat to, čemu věříme. Tedy malému a střednímu podnikání, lidské aktivitě její účelné organizaci, a co nejefektivnější práci,“ zdůraznil ředitel eWay System Jan Lalinský.

eWay-CRM® je CRM software zakomponovaný přímo v Microsoft Outlooku. Firmám po celém světě pomáhá udržovat přehled o klientech, poptávkách i projektech. Nabízí i řízení a správu marketingových kampaní a hromadných rozesílek, správu obchodních příležitostí, řízení projektů, evidenci vztahů se zákazníky či reporting.

Gartner, Inc. je americká společnost – světový lídr v oblasti výzkumů a poradenství v oblasti IS/ICT technologií. Její ředitelství sídlí ve městě Stamford v Connecticutu ve Spojených státech amerických. Společnost byla založena v roce 1979 a v současnosti má více než 13000 zaměstnanců ve více než 100 zemích světa, kde pomáhají rozvíjet byznys více než 11 tisícům firem.

Autor článku

Tiskové zprávy

Články ze sekce: Tiskové zprávy