Týdeník Euro vydává speciální magazín Top Amazing Places 2018

04.12.2018 | , Euro
MAKRODATA A EU


Týdeník Euro z vydavatelství Mladá fronta přináší po magazínech Top miliardáři, Top advokátní kanceláře, Top restaurace a Top české pivo svůj pátý tištěný speciál. Poprvé vycházejí Top Amazing Places 2018 s podtitulem Nejkrásnější místa v Česku. Průvodce po výběru nejkouzelnějších míst je ve volném prodeji od pondělí 3. prosince jako samostatně prodejný speciál týdeníku Euro.

Novinka týdeníku Euro se ptá: Co kdybyste nemuseli za skvělými službami, pohodlím a krásou jezdit do zahraničí? Hlavní kritéria výběru dal dohromady tým Amazing Places spolu s redakcí týdeníku Euro. „Na rozdíl od jiných speciálů, jako jsou třeba Top miliardáři nebo Top restaurace, jsme spojili síly s partou nadšenců, která už roky zajímavá místa hledá, navštěvuje a popisuje v rámci svého projektu Amazing Places. Věřím, že čtenáři ocení i pestrost výběru míst,“ řekl Vadim Fojtík, šéfredaktor týdeníku Euro, vydavatelství Mladá fronta.

Redakční tým projel celé Česko a vybral pro čtenáře ta nejkouzelnější místa pro dovolenou na romantických chalupách, statcích, farmách, v útulných roubenkách, mlýnech, výjimečných penzionech, hotelech, apartmánech i lázních. Více než stošedesátistránkový speciál přináší mimo jiné recenze těch nejatraktivnějších míst a doporučení kvalitních restaurací. Pro větší přehlednost a čtenářský komfort jsou jednotlivá místa rozdělena do několika kategorií: Český venkov, Na samotě u lesa, Život na zámku, Design, Celý den v županu a další.

Top Amazing Places ČR

„V příštím roce plánujeme osvědčený koncept tištěných top speciálů rozvíjet a přicházet s dalšími novými projekty. Jasné obrysy již získává náš další nový magazín s názvem Hipster, který začne vycházet od března a doplní portfolio ekonomické divize Euro. Chtěli bychom novým titulem oslovit především studenty a čerstvé absolventy vysokých škol a skupiny mladých čtenářů s vyššími příjmy, kteří si chtějí zachovat rozhled a být v „obraze“. Zároveň chceme přijít s novinkami v divizi Motoristických titulů. Plánujeme vydávat dva nové magazíny pod značkou Active Sport, v nichž budeme sledovat nejen trendy v oblasti sportu, ale i designu a technologiích se sportovním segmentem spojenými,“ řekl Jan Mašek, generální ředitel vydavatelství Mladá fronta.

Top Amazing Places 2018 vychází v pondělí 3. prosince 2018 v nákladu 25 tisíc kusů a cena magazínu je 89 korun.


Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je moderní vydavatelství s třiasedmdesátiletou tradicí. Vlajkovou lodí vydavatelství je týdeník Euro a portál Euro.cz. V divizi Euro HUB se pravidelně realizují odborné i společenské akce a projekty. Divize Online provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších 20 specializovaných online titulů. Divize Medical Services nabízí kvalitní komplexní servis ve zdravotnictví. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových titulů. Portfolio vydavatelství Mladá fronta se od června 2017 významně rozšířilo o řadu titulů, především v segmentu auto-moto a také sportovních a hobby magazínů. V divizi Dětské tituly začal vycházet nový časopis pro nejmenší děti Puntík.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: MAKRODATA A EU