Finance.cz začaly spolupracovat s Tipli. Získejte zpět víc peněz z nákupů

15.02.2021 | , Tisková zpráva
Spotřebitel


Většina nákupů se nyní odehrává online a možnost přitom ušetřit se vždycky hodí. Portál Finance.cz se proto dohodl na spolupráci s cashback portálem Tipli.cz. Zájemci tak mohou snadno získat VIP (platinový) účet, díky kterému mohou dostat zpět ještě o něco víc peněz ze svých nákupů

Finance.cz již v minulosti popisovaly, jak fungují casbackové portály. Jednoduše řečeno jsou cashbackové portály prostředníkem mezi internetovým obchodem a zákazníkem a na základě dohody se nakupujícímu vrací část peněz zpět.

Jak funguje Tipli?

Zdroj: Tipli

V jakých obchodech získáte část peněz zpět?

Portál Tipli.cz funguje od roku 2015 a v současnosti má už kolem 1,5 milionu uživatel v Česku, Slovensku a Polsku. Cashback získáte nyní na Tipli u více než 800 obchodů.

“Nejoblíbenějším obchodem, na kterém naši uživatelé nakupují, je v našem případě čínský Aliexpress. Překvapivě se ani během koronavirové epidemie nesnížil zájem o Booking, lidé zřejmě kupují dovolenou na léto,” říká marketingový ředitel Tipli.cz Jiří Jirásek. “Asi největší boom zaznamenáváme u eshopů s nábytkem. Prodeje podle našich dat narostly stovky procent,” dodává Jirásek.

Tipli.cz zároveň pořádá sezónní akce, kdy vyplácí po určitou dobu ještě vyšší cashback než ve zbytku roku. Takovým případem je třeba Čínský týden, kdy se zvyšují odměny hned u několika čínských e-shopů.

Tip: Zásilky z Číny budou bez DPH již jen do začátku července

Vyšší cashback na Tipli?

Abyste mohli lepší podmínky u Tipli využívat po celý rok, dohodla se redakce Finance.cz s cashbackovým portálem na speciální nabídce. Noví zájemci, kteří se zaregistrují na tomto speciálním odkazu, získávají automaticky platinový VIP účet. To znamená, že Tipli.cz jim poskytne cashback odměn za nákup zboží a služeb u třetích stran o 5 % vyšší, než je běžně veřejně dostupná výše, kterou portál nabízí svým klientům.

Pokud by tedy např. cashback odměna poskytovaná běžným uživatelům Tipli byla 5 %, lidé zaregistrovaní přes Finance.cz by měli nárok na cashback odměnu ve výši 5,25 %.

Navíc dostanou uživatelé, kteří se přes tento odkaz zarezervují, jednorázovou odměnu 200 korun a další zvýhodnění ve výši 5 % na 100 dní. Musí ale dodržet podmínku, že do 100 dní od prvního nákupu po registraci získají na cashback odměnách přes Tipli.cz 100 Kč.


Tento text obsahuje affiliate odkazy. Pokud se přes tyto odkazy zaregistrujete, získá z toho redakce malou provizi sloužící pro zajištění našeho fungování.

Autor článku

Redakce

Redakce  

Články ze sekce: Spotřebitel