Pojištění vozidel od Allianz Direct – bezpečí na vašich cestách

27.04.2011 | , PR text
Tiskovka - NEPOUŽÍVAT


Ruku na srdce, i ten sebezkušenější řidič, který již dlouhá léta jezdí bez nehod, se může stát účastníkem dopravní nehody. Zkrátka a dobře, nikdo na světě vám nezaručí, že za volantem neuděláte chybu.

Pojištění vozidel od Allianz Direct vám však dává záruku, že veškeré finanční škody v souvislosti s případnou nehodou budou sníženy na minimum. Tuto záruku vám dává člen globální skupiny Allianz SE, pojišťovna Allianz Direct, která se za dlouhé roky svého působení na českém trhu může pochlubit celou řadu široce vyhledávaných pojistných produktů a stabilní zákaznickou základnou. Své letité zkušenosti a mezinárodní know-how zúročila Allianz Direct také v případě pojištění vozidel.
Povinné ručení online – škodu nezjistí, kdo se pojistí

Povinné ručení, neboli pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, umožňuje pokrýt škody na zdraví a majetku, které svou jízdou způsobíte jinému účastníku silničního provozu. Povinné ručení online od Allianz Direct nabízí skutečně bezkonkurenční ceny a chytrý systém bonusů a slev, které snižují pojistné poplatky na minimum. A na jaké slevy se tedy můžete těšit? Jednak je to bonus ve výši až 60% za bezeškodní průběh, který lze kopírovat z povinného ručení na havarijní pojištění. Tento bonus se dá také převést z vašich dřívějších pojistek u jiných společností a kromě toho se vztahuje na klienta a nikoli pouze na vozidlo. Navíc vám Allianz Direct nyní nabízí speciální dárek - při sjednání pojištění vozidel na rok zaplatíte pouze 10 měsíců – dva měsíce máte zcela zdarma.

 Vybrat si můžete stropy pojistného krytí od 40 mil. Kč až do 80 mil. Kč. Samozřejmostí je také široký výběr připojištění skel vozidla, úrazového pojištění a komplexní nabídka asistenčních služeb, které vám budou k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a budou vám pomáhat řešit veškeré situace a pojistné události.

Nezbytnou součástí komplexního pojištění vozidel je také havarijní pojištění. Také u havarijního pojištění máte možnost 60% slevy za bezeškodní průběh. Navíc získáte pojištění proti celé řadě živelních událostí a širokou nabídku asistenčních služeb. Jak havarijní pojištění, tak i povinné ručení lze sjednat během pár minut prostřednictvím přehledného online formuláře. Nemusíte nikam chodit – veškerou dokumentaci vám zašleme poštou nebo na mail, platbu lze uhradit pohodlně platební kartou, Raiffeisenbank eKontem, MojíPlatbou od KB nebo převodem z účtu.
Patříte-li ke svědomitým řidičům, kteří nechtějí nic ponechat náhodě, svěřte se do rukou odborníků z Allianz Direct, kteří za vás budou řešit vaše pojistné události ochotně, rychle a zodpovědně.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: Tiskovka - NEPOUŽÍVAT