Vyzkoušejte naši novou mobilní aplikaci Euro Čtení na víkend

01.03.2016 | , Finance.cz
Komerční sdělení


Náš sesterský ekonomický týdeník Euro z vydavatelství Mladá fronta přichází s novou aplikací pro mobily i tablety, která umožní využívat nový produkt Euro Čtení na víkend.

Aplikace je určená pro iOS i Android. Zpravodajská divize Euro E15 tak pro čtenáře rozšiřuje svou dosavadní nabídku mobilních titulů.

„Tištěné Euro je na stáncích vždy v pondělí. My jsme teď připravili novinku, kdy si elektronické vydání čtenáři budou moci stáhnout již v pátek v 19 hodin. To znamená, že již krátce po uzávěrce,“ řekl Michal Půr, šéfredaktor týdeníku Euro.

Nový produkt je tak službou především pro ty, kteří chtějí mít informace velmi rychle, a také pro ty, kteří nemají čas na čtení během pracovních dnů.

Komu je aplikace určena a proč si ji stáhnout?

Týdeník Euro je nejprodávanějším titulem soustředěným na byznys a byznysmeny v České republice. Je jediným specializovaným týdeníkem typu B2B na domácím trhu. Investigativně zkoumá procesy uvnitř firem a záměry jejich vlastníků a manažerů. Tyto rozhodovací procesy jsou pak zachycovány v téměř reálném čase a na základě exkluzivních informací.

Kde aplikací stáhnout?

Aplikace je určená na mobily i tablety a dostupná pro iOS i Android:

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mf.euro2&hl=cs

iTunes https://itunes.apple.com/cz/app/tydenik-euro/id577367111?mt=8

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Komerční sdělení