Virtuální kancelář má budoucnost

02.11.2005 | , Finance.cz
FIRMY


Podnikáte a při vašich každodeních jednáních nevyužíváte svoji vlastní kancelář? Pokud chcete ušetřit nemalé peníze, využijte služeb některé z virtuálních kanceláří.

Prostřednictvím virtuální kanceláře získáte sídlo nebo kontaktní adresu vaší společnosti, příjem telefonních hovorů jménem vaší společnosti a zaznamenávání vzkazů, příjem a přeposílání pošty a faxů, ekonomické a daňové poradenství, zastupování před veřejností a úřady státní správy, reprezentativní prostory pro vedení jednání, vyškolený personál, asistentky, atd. Pokud uzavřete smlouvu s některou s nadnárodních společností, získáte také možnost nechat si zřídit společnost nebo využívat kancelář v jakékoliv zemi. 

Kdo tyto služby nabízí
Mezi nejznámější společnosti, nabízející služby virtuálních kanceláří, především patří REGUS, OFFICE HOUSE, Chronos Business Centre a B.I.B. Klientské centrum.

Ceny 
Virtuální kancelář se sídlem a příjmem pošty můžete získat již od 420 korun za měsíc. Pokud jste náročnější a požadujete VIP servis a opravdovou kancelář s asistentkou, měsíčně zaplatíte minimálně 920 korun a více. Pronájem zasedací místnosti lze nejlevněji pořídit od 120 korun za hodinu a vlastní telefonní linku v rámci virtuální kanceláře od 500 korun za měsíc (záleží na podmínkách jednotlivých společností).

Kde hledat
Nabídku služeb jednotlivých virtuálních kanceláří naleznete buď na internetu nebo v různých inzertních časopisech a novinách. Pro bližší představu jsme pro vás v tabulce níže připravili přehled nabídek nejznámějších společností i s jejich internetovými adresami.

Společnost Sídlo Zřizovací
poplatek
Vlastní
telefonní
linka
Pronájem zasedací
místnosti
Web
B.I.B. spol. s.r.o. 420 Kč/měs
(Praha 3)
0 Kč 500 Kč 120 Kč/hod www.bibcenter.com
Regus Business Centre, s.r.o. 2.275 Kč/měs
(Praha 1, 4)
1.470 Kč 2.275 Kč
(lze jen v rámci většího balíčku)
neuvedeno www.regus.cz
OFFICE HOUSE s.r.o. 1.500 Kč/měs
(Praha 4)
3.000 Kč 500 Kč 500 Kč/hod www.officehouse.cz

5.000 Kč/měs
(Praha 1)
3.000 Kč 500 Kč 500 Kč/hod www.officehouse.cz
CHAMR & PARTNERS s.r.o. 1.200 Kč/měs
(Praha 2)
2.000 Kč 500 Kč nelze www.webset.cz
Pozn: Většina cen je pouze orientačních a jsou uvedeny bez DPH, jednotlivé služby jsou nabízeny v balíčcích služeb

Zdroj: B.I.B. Klientské centrum

Autor článku

Vladimír Šindelka


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY