Vodafone v ČR nabídne na měsíc služby a mobily na zkoušku

31.01.2006 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


PRAHA 31. ledna (ČTK) - Mobilní operátor Vodafone, který od středy střídá značku Oskar, nabídne uživatelům vyzkoušení svých služeb na měsíc bez poplatků. Zákazníci získají podle zvoleného tarifu až 500 minut volání, kredit 357 korun na další služby a možnost vybrat si mobilní telefon za cenu od osmi korun. Na tiskové konferenci to uvedl viceprezident pro marketing Mario Mele.

Značka Oskar dnešním dnem zmizí z českého trhu. Během noci na středu firma změní loga na všech 54 obchodech, budovách, vozidlech, na internetu i firemních materiálech. Přejmenují se služby ale i logo, které se bude uživatelům objevovat na mobilním telefonu. Hranatý usmívající se obličej Oskara vystřídá logo Vodafonu ve tvaru uvozovky, která připomíná kapku.

Vedle možnosti vyzkoušet si na jeden měsíc služby operátora a pak telefon a SIM kartu vrátit, firma výrazně zjednoduší volání ze zahraničí. Zavede pouze tři jednotné sazby pro příchozí hovory, odchozí hovory a SMS. Celý svět pak bude rozdělen na tři tarifní pásma. V partnerských sítích Vodafonu zákazníci získají 15procentní slevu.

Oskar Vodafone měl na konci minulého roku 2,14 milionu zákazníků, což představuje přírůstek 310.000 klientů.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK