Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Innoware, přední ukrajinská poradenská společnost, vstupuje na trh v České republice

Finance.cz, 2008-06-23 15:49:28

Innoware, přední ukrajinská konzultační společnost specializující se na implementace systémů řízení podniku ERP a systémů pro Projekt Portfolio Management (PPM), založených na produktech společnosti Microsoft, a dále na nasazení správní evidence finančního výkaznictví (IFRS/GAAP), otevřela pobočku v České republice.

Během následujících tří let se Innoware CZ chce počtem implementačních projektů vyrovnat své mateřské firmě, která jich ročně realizuje dvanáct až patnáct. Mezi strategické cíle společnosti patří rozšíření aktivit do dalších zemí regionu střední a východní Evropy (CEE) a do USA.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 23.06.2008

08:15 - Fio banka na obzoru?Majitelé skupiny Fio požádají tento čtvrtek Českou národní banku o bankovní licenci. Podle obvyklých lhůt má ale ČNB na projednání žádosti jeden rok.

14:25 - Přibývá důchodů vyplácených do zahraničí Celkem 47.049 důchodů vyplácela Česká správa sociálního zabezpečení k 31. březnu 2008 do zahraničí. Oproti stejnému období roku 2007 jich bylo o cca 11,6 % více.

15:49 - Innoware, přední ukrajinská poradenská společnost, vstupuje na trh v České republiceBěhem následujících tří let se Innoware CZ chce počtem implementačních projektů vyrovnat své mateřské firmě, která jich ročně realizuje dvanáct až patnáct.

Reklama
   
Slovnik.finance.cz

Zobrazit další slova
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz