Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

ČSOB Leasing má trojnásobný zájem o leasing osobních aut

ČSOB Leasing má trojnásobný zájem o leasing osobních aut

Finance.cz, 2009-05-25 13:04:41

Měsíc a půl od zavedení odpočtu DPH na osobní vozidla zaznamenává společnost ČSOB Leasing trojnásobně vyšší zájem o financování osobních automobilů ze strany firem i podnikatelů. Už v prvním dubnovém týdnu hlásila společnost ČSOB Leasing stotřicetiprocentní nárůst žádostí o financování, přičemž toto číslo i nadále roste.

„Příčinou tohoto dramatického růstu je samozřejmě také přirozený sezónní nárůst. Srovnáváme tříměsíční období rozdělené datem účinnosti novely zákona o DPH, tedy od 15. 2. do 31. 3. 2009 s obdobím od 1. 4. do 15. 5. 2009, kdy obchody každoročně rostou. Takový nárůst však nemá obdoby a jeho souvislost s umožněním odpočtu DPH je zřetelná. Zvýšený zájem jsme rovněž podpořili obchodní akcí, která pořízení automobilu naším prostřednictvím ještě zvýhodňuje,“ komentuje aktuální výsledky výkonný ředitel pro obchod Radan Šantora. „Podle našich údajů vzrostla také průměrná pořizovací cena financovaných osobních automobilů o 12 procent,“ doplňuje dále.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 25.05.2009

12:41 - Penzijní připojištění má již 4,3 mil. lidíPočet účastníků penzijního připojištění na konci března dosáhl podle ministerstva financí 4,3 milionu lidí, což je o 54.000 více než na konci roku 2008.

13:04 - ČSOB Leasing má trojnásobný zájem o leasing osobních autMěsíc a půl od zavedení odpočtu DPH na osobní vozidla zaznamenává společnost ČSOB Leasing trojnásobně vyšší zájem o financování osobních automobilů ze strany firem i podnikatelů.

14:46 - Počet nových smluv o stavebním spoření v březnu kleslKlienti stavebních spořitelen v prvním čtvrtletí uzavřeli téměř 149.000 nových smluv o stavebním spoření, což je v meziročním srovnání pokles o přibližně 10.000 smluv.

Reklama
   
Zajímavé štítky

Zobrazit další štítky
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz